Як забезпечуватимуть проведення мобілізації за наказом Порошенка

Як забезпечуватимуть проведення мобілізації за наказом Порошенка
Порошенко наказав Кабміну законодавчо розібратись із виїздом українців за кордон під час мобілізації. Також розпорядився стосовно комплектації військкоматів спеціалістами по мобілізації.

Сайт Президента України Петра Порошенка оприлюднив наказ стовно додаткових заходів щодо  забезпечення проведення мобілізації.

Від Генерального Штабу згідно наказу вимагається комплектація військкоматів спеціалістами з мобілізації.

Від Міністерства оборони та Міністерства охорони здоров’я вимагається удосконалення в проходженні медогляду. Також Порошенко вимагає ретельніше проводити медогляд призовників, щоб не було випадків відстрочки від призову без підстав за станом здоров’я.

Відео дня

Кабінету міністрів доручив розібратись стосовно питанням корупції у військкоматах. Зокрема, вимагає законодавчого врегулювання порядку виїзду за межі України призовників на період мобілізації.

Нагадаємо, що у Вінниці мобілізація відбувається за планом.

 
Коментарі (3)
  • Anonymous

    А почему мажоров не берут в армию?
  • Місцевий

    На час мобілізації, існують відповідні умови виїзду за межі держави, осіб призовного віку. А максимальний термін перебування в державах Європи це 3-4 місяці, потім додому. Хто це порушує, того депортують з відміткою в паспорті - знак бекар, і  пять років за кордон не приймають. Це потрібно знати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up