Пораненому бійцю АТО потрібен протез за 100 тисяч євро

Пораненому бійцю АТО потрібен протез за 100 тисяч євро
Тернополянин Руслан Кравець воював на Донбасі. Там потрапив під мінометний обстріл. Йому відірвало ліву руку і поранило ногу. Хлопець переніс вже 14 операцій, дев’ять з яких зробили у вінницькому госпіталі. Зараз потрібно зібрати 100 тисяч євро йому на протез.

Під час обстрілу поблизу Дебальцево Руслану відірвало ліву руку та поранило ногу. На сьогодні хлопець переніс 14 операцій. Хлопець потребує протезування дорогого, завдяки якому він буде повносправною людиною.

“В Україні виготовляє дешевий протез, який буде тільки для зовнішнього вигляду, - каже мати Руслана.

Щоб Руслан повернувся до повноцінного життя йому потрібен закордонний протез вартістю 100 тисяч євро.

Відео дня

Якщо ви хочете допомогти хлопцеві, додаємо реквізити банківського рахунку Приватбанку його матері.

Карпець Оксана Миколаївна: 4149 4978 1297 4337.

Коментарі (7)
  • Дарья

    Надія тільки на бізнесменів, надіюсь вони пожаліють хлопця та допоможуть.

    Anonymous reply Дарья

    Да, они уже все бросили и скидываются на протез.
  • винничанин

    Реально никто ничего ему не даст, так что будет вот с таким протезом жить.

  • Anonymous

    100 000 долларов! Нереально. Тут вся Винницкая область еле собрала 90 тыщ гривен на "АТО", иб этом РИА с гордостью рапортует.

    А что он, кстати, в Донбассе делал? Его туда приглашали?

    Anonymous reply Anonymous

    Даже не долларов, а евро. Это вообще атас....

    Mariya Kozhushna reply Anonymous

    очень подло все мерить баблом.молите бога что вы не калека.никто не знает что ждет нас в жизни...герою поможем все по немногу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up