Ольга Богомолець у Вінниці поспілкувалась з родинами загиблих бійців

Ольга Богомолець у Вінниці поспілкувалась з родинами загиблих бійців
Презентувати благодійний проект «Люди допомагають людям» сьогодні, 22 травня до Вінниці приїхала Радник Президента, нардеп Ольга Богомолець. На зустрічі о облдержадміністрації були присутні члени родин загиблих героїв, волонтери, представники громадських організацій.

- Тієї країни, за яку гинули наші герої ще не збудували. Вони гинули за країну без корупції, для справедливих і чесних людей. В пам'ять про кожного нашого героя ми не мусимо відступити ні на мить. Кожна дружина і мати – частинка героя, яка мусить міняти країну. Саме тому я зустрічаюсь з усіма родинами загиблих в Україні, - говорить Ольга Богомолець.

Ціль благодійної платформи «Люди допомагають людям»  - надавати допомогу сім’ям, що втратили годувальників внаслідок подій Революції Гідності та військових дій на Сході України. Для цього організатори хочуть зібрати на порталі всі постраждалі сім’ї і надавати їм матеріальну допомогу.

Відео дня

Щоб оцінити потреби родини, про кожну планують відзняти відео-сюжет. Сімї отримають пільгові персональні банківські рахунки у Райффайзен Банку Аваль.  

Ольга Богомолець відзначила, що допомога надаватиметься адресно, без посередників.

-  Спеціально розроблені програми «Соціальний калькулятор» та «Індикатор наповнення» дозволяють вирівняти баланс допомоги різним учасникам проекту та уникнути зловживань у сфері благодійної допомоги. Також розроблені механізми, котрі унеможливлюють використання родин з метою відмивання коштів», - відзначила народний депутат.

Членам сімей, котрі втратили годувальників детально розказали про механізми та можливості платформи «Люди допомагають людям». Представникам ветеранських організацій та волонтерам, що працюють із бійцями, котрі пройшли АТО, презентують «Робочий зошит «Програма самоуправління для військового». Дана методичка розроблена у співпраці українських та американських психологів і покликана допомагати колишнім бійцям долати наслідки посттравматичного стресового розладу, повертаючи солдат від жахів війни до нормального мирного життя.

Після презентації програми присутні в залі ставили запитання Ользі Богомолець. Член правозахисної організації солдатських матерів «Мальва» Людмила Менюк просила сприяти розгляду законопроекту 1688. Він захищає соціальні права добровольців та їх сімей, які залишаються без пільг та допомоги. У жінки 27 липня під Георгіївкою загинув 23-річний син, доброволець «Айдару» Станіслав Менюк.  

- Якщо не буде до 27 липня закону, під стінами Верховної Ради почнемо сухе голодування, - сказала Людмила Менюк.

Ольга Богомолець пообіцяла зробити все можливе.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Матеріальна допомога та підтримка цим родинам дуже потрібна, добре, що про них не забувають та намагаються всіляко допомогти.
  • 8

    Богомолец -популистка и коррупционерка,пусть лучше расскажет,как она приворовала замок 17 века,памятник архитектуры сделала своим "имением" и прочее...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up