Молодь модернізує Вінниччину!

Сучасна молодь та студентство не стоять на місці жодної хвилини. Різноманіття інтересів та необмежений простір для самореалізації не лишають байдужими молодих громадських активістів. Так, одну з незабутніх можливостей відчути себе молодим політиком та реформатором надає щорічний мультифестиваль Студентська республіка. Варто підкреслити, що незважаючи на переважно розважальний характер заходу, зацікавлена молодь відповідально ставиться до виконання організаційних та інтелектуальних завдань.

Нагадаю, що у ході проведення мультифестивалю на рівні майже кожної області України формується Студентський магістрат та обирається Студентський мер, які у фіналі мають змогу позмагатися за місця у Всеукраїнському Студентському Парламенті та обрати Студентського Президента України. Цьогорічна вінницька Студреспубліка не стала виключенням із правил. Тому, в останній день мультифестивалю, шляхом прямих таємних виборів, було сформовано новий магістрат, який представить Вінницьку область на фіналі «Студентської республіки - 2015» 22-25 серпня.

Вважаю, що настав час познайомити вінничан з тими, кого було визнано достойними представляти ідеї вінницької молоді щодо модернізації суспільства та країни перед студентством України.

 До Студентського магістрату Вінницької області 2015/2016рр. пройшли:

   Сорбало Світлана – студентка 3-го курсу медичного факультету №1 Вінницького національного медичного університету ім..М.І.Пирогова. Дівчина здобуває знання за спеціальністю «Лікувальна справа», а у вільний час цікавиться поезією, подорожами, колекціонуванням та мистецтвом фотографування.

   Лесик Анастасія – студентка 2-го курсу факультету економіки, маркетингу та менеджменту Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Майбутня менеджер зовнішньоекономічної діяльності у вільний від навчання час грає на гітарі, займається легкою атлетикою та бере активну участь у роботі дебатного клубу свого ВНЗ.

  Ліщишена Альона – студентка 4-го курсу факультету економіки, маркетингу та менеджменту Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Дівчина здобуває професію менеджера організації торгівлі, займає активну громадську позицію та цікавиться живописом.

   Трачук Роман – студент 4-го курсу медичного факультету №1 Вінницького національного медичного університету ім.М.І.Пирогова. Без перебільшення єдиний та неповторний цьогорічного магістрату навчається за спеціальністю «Лікувальна справа», а у вільний час грає у команді КВН свого ВНЗ, цікавиться поезією та грою на гітарі.

    Гуцол Ірина – випускниця Технологічно-промислового коледжу ВНАУ за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Ірина займає активну громадську позицію не тільки у власному ВНЗ, але й на рівні міста. Входила до складу Студентського Парламенту Вінниччини ІІІ каденції, де обіймала посаду Секретаря Парламенту. Серед особистих інтересів виокремлює соціальну роботу, фото та відео мистецтво.

   Крижанівська Яна – студентка 2-го курсу факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Дівчина здобуває знання за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», займає активну громадську позицію у рідному ВНЗ, бере активну участь у дебатному русі міста та цікавиться поезією.

  Кубай Катерина – студентка 3-го курсу юридичного відділення Технологічно-промислового коледжу ВНАУ. Дівчина обіймає посаду Голови Ради студентського самоврядування ТПК ВНАУ, де отримує знання за спеціальністю «Правознавство». Вільний від громадської активності час присвячує плаванню та книгам.

Гайдученко Марина – студентка 3-го курсу медичного факультету №1 Вінницького національного медичного університету ім.М.І.Пирогова. Активістка дебатного руху міста здобуває знання за спеціальністю «Лікувальна справа». Вільний час присвячує обожнюваній медицині, активному відпочинку та кулінарії.

   Крамаренко Дар'я – студентка 3-го курсу медичного факультету №1 Вінницького національного медичного університету ім.М.І.Пирогова. Дар'я здобуває освіту за спеціальністю «Лікувальна справа», входить до складу Студентського Парламенту Вінниччини та займає активну громадську позицію у свому ВНЗ. У вільний час захоплюється науковою фантастикою, грою на фортепіано та в шахи.

  Шемет Ганна – студентка 3-го курсу факультету економіки, маркетингу та менеджменту Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Ганна отримує освіту за спеціальністю «Маркетинг», цікавиться культурним життям Японії, Південної Кореї та Китаю, вивчає східну міфологію та мови.

  Телегузова Олександра – студентка 2-го курсу медичного факультету №1 Вінницького національного медичного університету ім.М.І.Пирогова. Цьогорічний Студентський мер навчається за спеціальністю «Лікувальна справа», очолює навчально-правовий комітет Студентського Парламенту Вінниччини, є учасником Жіночого антикорупційного руху, активісткою дебатного руху міста, цікавиться танцями, живописом та історією імажинізму.

Як бачите, вінницьке студентство розвивається різнобічно і новий склад Студентського магістрату тому підтвердження. Оновлена команда вже розпочала підготовку до заключного етапу Студреспубліки - 2015, тематикою якої стало створення програми модернізації України. Депутати магістрату сумлінно напрацьовують пропозиції щодо розвитку громадянського суспільства нашої держави та активно збирають команду підтримки, яка супроводжуватиме їх на фіналі мультифестивалю. Бажаємо новому магістрату наснаги, креативності та взаєморозуміння, а усім вболівальникам непоборного командного духу, адже тільки разом ми сила!

Коментарі (0)

Колектив Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету в...

Студентство Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ продовжує розвіювати міфи про пасивну молодь. З вересня...

Нещодавно мені пощастило бути учасником міжвузівського круглого столу "Криза в Україні: погляд очима різних поколінь", учасниками...

Молодь модернізує Вінниччину!

Сучасна молодь та студентство не стоять на місці жодної хвилини. Різноманіття інтересів та необмежений простір для самореалізації...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up