Християнський табір для осіб з інвалідністю «Джерело Любові»

У Вінниці, з 15 по 22 червня, відбувся міжконфесійний християнський табір для осіб з інвалідністю «Джерело Любові». Двадцять років поспіль люди з інвалідністю з’їжджаються з усієї України (дехто навіть приїздить з Росії та Ізраїлю), щоб відпочити, поспілкуватися, побачити старих друзів і познайомитися з новими та засвідчити про любов і милість Божу у своєму житті. Цього року у таборі «Джерело Любові», що знаходиться на базі Церкви Християн Віри Євангельської, відпочило понад 230 осіб, з яких 170 осіб з інвалідністю. Також до табору завітала родина з США, у якій виховуються діти з інвалідністю, котрих понад десять років назад всиновили з Ладижинського будинку інтернату.
Організатори приготували цікаву програму для відпочивальників. При реєстрації кожен отримував колір за яким потім визначалась належність до групи людей, які діяли однією командою.

Кожна команда мала розклад на тиждень згідно з яким готували виступи (співали, читали вірші, показували тематичні християнські сценки), влаштовували дискусію, вивчали англійську мову, катались на конях, займались рукоділлям тощо. Окрім цього була загальна спартакіада і різноманітні конкурси з виграванням цікавих призів.

Також на території табору була облаштована виставка робіт майстрів з інвалідністю. Хочу також зазначити, що цього року сторона, що приймає, попіклувалась про поліпшення умов перебування відпочивальників. Від тепер у кожному з чотирьох корпусів є доступні туалети, вмивальники та душові кабінки. Прекрасне триразове харчування і на ніч солодка здоба з йогуртом або кефіром. Усе це безкоштовно. Але найголовніше це незабутня атмосфера християнської любові. Як приклад розкажу історію, яка трапилась зі мною в таборі. Коли я приїхав у табір «Джерело Любові» то наступного дня випадково зламав раму над переднім колесом свого електровізка. Це дуже засмутило мене, бо я знову став залежним у пересуванні від сторонньої допомоги. Але на богослужіння приїхав брат Олександр Килимнік, щоб послужити людям словом і мої друзі звернулись до нього з питанням, чи не міг би він допомогти мені з ремонтом візка. На що брат Олександр відповів, що якщо я довірю йому взяти електровізок з собою, то він спробує мені допомогти. Річ у тім, що сплав з якого зроблена рама мого електровізка звичайний зварювальний апарат не бере, для цього потрібне спеціальне аргоне зварювання і воно до того ж коштує не дешево. І моєму здивуванню не було меж, коли наступного дня я побачив під вікнами корпусу відремонтований, акуратно заварений мій електровізок. Розумієте ось це і є християнство в дії. Людина не тільки не очікувала від мене вдячності за добру справу, але й взагалі позбавила мене можливості віддячити йому так, як це роблять звичайні люди. Він просто відремонтував мій візок за свої кошти і без лишнього розголосу привіз і поставив візок під вікнами корпусу. Він зробив це для слави Божої. Цей приклад я навів для того, щоб люди які читатимуть цю статтю розуміли, що кожен християнин може славити Бога не тільки словами, але й своїми діями, треба просто тримати серце відкритим. Якщо ви людина з інвалідністю і бажаєте відпочити у християнському таборі «Джерело Любові» в 2019 році, то після новорічних свят звертайтесь за телефоном +38 096 501 26 27 Віктор.

Коментарі (0)
Вінницькій ГО «Гармонія» виповнилося 22 роки!

Вінницькій ГО «Гармонія» 18 березня виповнилося 22 роки! ГО «Гармонію» знають і шанують не тільки...

Презентація книги поезій «Васи́льки» Ірини Зелененької

         На базі освітнього хабу «NotBox» кафедри української літератури Вінницького...

Калитко, Каданов, Куценко – поезія та пісні над вінницькими дахами

         У п’ятницю, 8 липня, я побував на благодійних поетичних читаннях Катерини Калитко,...

Покоління скалічене російською мовною пропагандою

        На мою думку, у теперішніх реаліях, саме мова є однією з ознак поваги й підтримки української...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up