«Назад у 70-ті»: головні модні тренди весни

«Назад у 70-ті»: головні модні тренди весни
  • Що додати, а що викинути зі свого гардеробу весною? Які кольори актуальні? Ультракоротко чи сукні в підлогу?
  • Ми поговорили з іміджмейкерами та стилістами про ключові тенденції нового сезону, на які варто звернути увагу.

Класичні жакети, джинс, кльош і сукні з об'ємними рукавами. Цієї весни дизайнери повертають моду 70-х, проте водночас додають нові відтінки й принти. Про те, що модно носити цієї весни, розповіли стилістки.

Кольори

— Відтінків модних багато, то вибирати є з чого, — каже стилістка Катерина Дорошенко. — На весняний період актуальні світлі та пастельні відтінки: світло фіолетовий та жовтий, ніжно персиковий, голубий, розбілений зелений. Паралельно з цим дуже модними є яскраві кольори: жовтий, оранжевий, червоний, бірюзовий коричневий або хакі. Змінився головний колір року, тепер це — насичений синій холодного відтінку, а не фіолетовий. 

За словами іміджмейкерки Вероніка Чекалюк, якщо орієнтуватись на тенденції у світовій моді, то зараз модні нюдові кольори, спокійні та виважені. На сьогоднішній день люди повертаються до класики, вони втомились від експериментів та експромтів. Люди зрозуміли, що потрібно бути елегантними. 

Відео дня

— Головне виглядати доречно, — каже іміджмейкерка. — Зараз у тренді індивідуальність, тому все залежить від поєднання.

Принти та текстури

— Цієї весни будуть популярні багато принтів: квіткові, геометричні, горошок, смужка та тренд на тваринні принти залишився незмінним. Тільки тепер не леопард головний тренд, а зміїні та зеброві принти, — каже Катерина. 

Особливу увагу стилістки зосереджують на шкірі та джинсі. Кажуть, те, що ще кілька років тому вважалось несмаком — зараз модне. Це часткове повернення назад у 70-ті. 

— Джинс дуже популярний, особливо, коли весь лук складається з нього, — розповідає стилістка. — Все можна одягати джинсове: і одного кольору, і різних відтінків. Якщо раніше це вважалось ознакою поганого смаку, то зараз — це супер тренд. 

За словами Вероніки Чекалюк, враховуючи екологічні тренди, на сьогоднішній день багато світових дизайнерів відмовляються від натурального хутра та шкіри. Проте еко-шкіра весною дуже популярна. Можна купувати сорочки, плаття чи куртки з еко-шкіри, до речі, різних кольорів. 

Що з речей варто додати, а що — викинути

Стилістка Катерина розповідає, що цієї весни дизайнери повернули на подіуми ультракоротку довжину.

— Якщо у вас гарні ноги і форма коліна, то рекомендую цієї весни купити короткі шорти. Якщо ж ви висока дівчина, то можете одягати спідницю до п’ят, бо довжина максі зараз теж в тренді, — каже стилістка. — До свого весняного гардеробу можна додати сукні з пишними рукавами — з рукавами-ліхтариками або буфами.

Згадаємо, що у 70-ті це був популярний тренд серед жінок і цього року дизайнери зробили акцент саме на цьому. Також модні класичні жакети стилю 70-х та штани кльош.

— Модні тенденції пропонують згадати школу і носити великі комірці, як у школярок, — каже стилістка. — Вони можуть бути мереживні, зі шкіри, декоровані бісером чи перлинами. Незвичні панами з тваринним принтом, великими полями або незвичним об’ємом також освіжать ваш гардероб. 

Також, за словами стилісток, можна купити піджак з великими плечима. Для дівчат у яких вузькі плечі — це дуже добре, бо додається об'єм у верхній частині. Ще трендові речі з великими кишенями. 

Є й речі, які виходить з моди, серед них, які не потрібно використовувати у весняному гардеробі — це поєднання велосипедок з піджаком. Тепер замість них можна одягнути короткі шорти або шорти-бермуди — це шорти, які до колін. Загалом, за словами Катерини, велосипедки вже зовсім вийшли з моди. 

Які вибрати аксесуари та сумку

— Ланцюги всюди зараз дуже модні. Це може бути пояс у вигляді ланцюга, прикраса на шию чи на окулярах, — каже Катерина. — На весну чудовим варіантом аксесуарів є великі сережки та такі ж великі оправи окулярів, на пів обличчя. 

Найпопулярніші моделі сумок: м’які форми, декоровані принтами сумки, а також форма «банан» й «коробочка». А взуття стилісти радять вибирати з квадратним носом.

 — Шпильки не в моді, а широка платформа чи стійкий каблук — популярні, — каже стилістка. — Але товсту платформу не можна носити дівчатам з дуже худими ногами, бо буде виглядати не дуже. 

 

Читайте також:

«Обличчям Вінниччини» стала дівчина з минулого сторіччя. Як пройшов фінал конкурсу

ТОП-15 концертів цієї весни: від «Boney M» до «Бумбоксу»
 

Коментарі (1)
  • Джек

    баба справа - пришелец
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up