«Обличчям Вінниччини» стала дівчина з минулого сторіччя. Як пройшов фінал конкурсу

«Обличчям Вінниччини» стала дівчина з минулого сторіччя. Як пройшов фінал конкурсу
  • У театрі ім. Садовського відбулося завершення конкурсу «Обличчя Вінниччини». 14 фіналістів розповідали про себе та показували свої таланти. 

  • Переможниця виграла подорож по Європі. Це вінничанка, яку часто в місті бачать у вбранні 19-го століття.

 

Участь у конкурсі брали усі охочі дівчата і хлопці.Єдина умова — вік від 16 до 30 років. Прийом заявок на участь у конкурсі тривав до 20 січня, а онлайн голосування проходило у соціальних мережах та на медіа ресурсах RIA.

У фінал потрапило 14 конкурсантів, які на заході представили себе і свої таланти та перетворили хвилюючий конкурс на феєричну шоу-подію. 

Новий мистецький проєкт «Обличчя Вінниччини» претендує стати першим відкритим регіональним конкурсом. За словами організаторів, конкурс має на меті сформувати у молодих вінничан усвідомлення того, що справжні людські цінності мають базуються на духовності та інтелекті. Він покликаний сформувати образ молодого успішного вінничанина, який докладає максимум зусиль, щоб розвивати себе і прославляти свій регіон. 

Відео дня

Ініціатором конкурсу став Народний художник України Володимир Козюк. З його слів, цим заходом він хотів довести, яка багата Вінниччина на талановитих людей, та показати всім їхні обличчя. Ведучими заходу були Олександр Теренчук та Інеса Побережна. 

У фінал конкурсу пройшло 14 вінничан. Серед них — вчителька, студенти, письменниця, школярка, спортсмени, історична блогерка, волонтери та еко-активісти. 

Кожен з фіналістів у своїй сфері покращує наше місто та має таланти. На святі конкурсанки показували відео-візитівки про себе та свій талант. Викладачка Аліна Барановська виконувала пісню, Олександр Кавецький, що займається воркаутом, показував свої вміння у цьому виді спорту. Студентка Софія Яковишенко на святі грала на гобої, а Влад Почапський танцював з колективом народних танців. 

Також цей конкурс мав благодійну складову, при вході до глядацької зали стояли скриньки для добровільних пожертв. Виручені кошти передали Вікторії Денищич, їй близько року тому діагностували негоджкінську лімфому. Дівчині потрібно буде пройти кілька курсів хіміотерапії та зробити аутологічну трансплантацію кісткового мозку. Вартість цих процедур обійдеться родині у понад 1,2 мільйона гривень. На заході був присутній її батько, який і забрав благодійні внески та подякував всім присутнім за допомогу. 

Обирали переможців компетентне журі з числа відомих і успішних вінничан, зірок світової сцени, бізнесменів та мистецтвознавців. Також окремо глядачі у залі вибирали свого фаворита. Ним став Влад Почапський, а серед дівчат — Віталіна Шклярчук. 

Як пояснили журі, «Обличчями Вінниччини» — є всі 12 конкурсантів, але головну перемогу здобула Міла Поворознюк. Це вінничанка, яку часто у місті бачать у вбранні 19-го століття, дівчина з минулого, психолог у майбутньому та еко-активістка сьогодення. Міла виграла подорож по Європі у зручний для неї час. 

— Я в неймовірному шоці, навіть не очікувала на перемогу, а тут стільки подарунків, — каже Міла. — Дуже класно, що у Вінниці зробили такий конкурс. Я сподіваюсь, що він буде постійний. Бо це чудова можливість для молодих та талановитих людей показати себе, а вінничанам побачити, скільки у нас самобутніх людей. Якби кожна область запровадила собі такий конкурс, то було б чудово. Адже у нас дуже багатогранна та цікава молодь. 

Усіх фіналістів відзначили номінаціями, жоден не залишився без подарунку від спонсорів.

Про учасників «Обличчями Вінниччини» можете прочитати на сторінці конкурсу. А ось інформація з анкети переможниці Міли Поворознюк:

«Доброго дня) Мене звати Міла Мені 28 років, і з них 11 я присвятила вивченню історії  я займаюсь історичною реконструкцією  шию самостійно костюми на різні періоди, вивчаю побут та танці минулих епох. Останні 2 роки мій щоденний стиль  вінтажний, кінець 19, початок 20 століття. Я організовувала чимало тематичних зустрічей, балів та інших заходів, головна задача яких  познайомити усіх з історією, та показати наскільки вона цікава та захоплива. Проте, це не єдине моє захоплення. Я також еко- та зооактивіст. Мені не байдуже життя планети, а також тварин. У інстаграмі маю магазинчик еко-товарів, які допомагають зробити планету чистішою  еко-мішечки, які шию самостійно, авоськи, бамбукові зубні щітки, люфа та інше. Десятину від продаж я щомісячно передаю притулкам для безпритульних тварин. Я й сама маю вдома врятованих з вулиці пухнастиків  11 котів, які роблять моє життя веселішим) Вважаю головною своєю задачею  показати людям, в який чудовий час ми живемо, скільки у нас є можливостей і що від кожного з нас залежить — яким буде майбутнє планети. Усім дякую. Моя сторіночка в інстаграм  @your_sunny_flowerws»


Читайте також: 

«Співаю «під чарочку» як Поплавський». Дмитро Нікітін про кліп на хіт 90-х «Отпусти меня»

«Не знайдете у Вінниці другої такої дівчини, яка грає на гобої». Чому цей інструмент у Книзі Гінеса?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Татьяна Татьяна

    Дуже розумна, вихована Людина. Її справи завжди співпадають зі словами. Знаю Мілу особисто, про нашу співпрацю згадую теплими словами.
  • Viktor Semeniuk

    Супер! Вітаю Мила Поворознюк, радий що зміг долучитися до онлайн-голосування!

    Мила Поворознюк reply Viktor Semeniuk

    Дякую)
  • Ксенія Степанець

    Неймовірна 🤩
  • Наталія Грицишина

    Заслужена перемога!

    Мила Поворознюк reply Наталія Грицишина

    Дякую)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up