«Співаю «під чарочку» як Поплавський». Дмитро Нікітін про кліп на хіт 90-х «Отпусти меня»

«Співаю «під чарочку» як Поплавський». Дмитро Нікітін про кліп на хіт 90-х «Отпусти меня»
  • Пісня «Отпусти меня» — кавер відомого хіта 90-х співачки Лінди, яку написав Максим Фадєєв.
  • Протеже Поплавського, друг Ірини Білик, арт-директор «Велюру» розповів про сьогоднішню прем'єру кліпу і плани на майбутнє.

Напередодні дня Святого Валентина,13 лютого, вінницький шоумен Дмитро Нікітін у ресторані «Велюр» презентуватиме кліп на пісню «Отпусти меня». Перед прем'єрою співак дав ексклюзивне інтерв'ю для читачів 20minut.ua. 

«Отпусти меня» в інтерпретації Нікітіна 

Заклопотаний, проте щасливий Дмитро Нікітін займається останніми приготуваннями перед премєрою кліпу «Отпусти меня». Кілька хвилин для ексклюзиву нам виділив. Презентація відбудеться у другій домівці шоумена, ресторані «Велюр». Тут його годують спеціальною дієтою для схуднення перед презентацією, бо люблять і він — арт-директор і зірка. 

Відео дня

— Останнім часом місцеві зірки взяли за моду знімати відеокліпи. Діма, що наштовхнуло тебе на створення відероботи?

— Я і раніше знімав кліпи. Але то були проби пера. Цю роботу вважаю новим етапом у моїй кар'єрі. 13 лютого хочу разом з кліпом презентувати себе. До цього я десь співав,  десь був менеджером зірок. А хто такий Діма Нікітін, мало хто знав. Прийшов час представити себе загалу.

— Хто автор музики і слів пісні? Якого режисера залучав для зйомок відео роботи?

— Автор музики і слів — Максим Фадєєв. Хіт «Отпусти Меня» він написав у 90-х, виконала співачка Лінда. Ми вирішили дати пісні нове життя. Знімали кліп для мене вінницькі оператори, на чолі з режисером Миколою Батильчуком. Зйомки проводили в локаціях вінницьких фотостудій та на паркінгу. Це було ще в жовтні. Презентацію планували на грудень 2019-го. Корпоративи та уся передноворічна метушня завадили прем'єрі. Ось тепер, перед Днем Святого Валентина, влаштую свято для вінничан. 

— Ти товаришуєш із відомими українськими зірками. Когось запросив на прем'єру?

— Вести свято буде друг та відомий шоумен Олександр Теренчук. Запросив свою давню подругу Ірину Білик. Вона благословила, проте сама на святі бути не зможе, оскільки готується до свого ювілейного концерту. Катя Бужинська зараз за кордоном, теж не може приїхати. Григорій Решетняк в останній момент відмовився, оскільки бере участь у зйомках телепроекту. Може це і добре, уся слава мені дістанеться, — жартує Нікітін.

— Який бюджет кліпу?

— Комерційна таємниця. Кошти на нього заробив і взяв у кредит. Презентацію організовує ресторан «Велюр» і мої друзі.

— Де твої фани зможуть побачити кліп?

— На моєму каналі в Ютубі, і плануємо запустити пісню в ефір українського радіо.

— Ти ж розумієш, якщо так голосно себе зарекомендувати, доведеться далі працювати з подвійною наснагою, створювати нові кліпи, записувати нові пісні. Які подальші плани?

— Звісно, я це усвідомлюю. Я записав пісню, відзняв кліп. Лише залишилось презентувати її для друзів та запустити у ротацію — і все, до нових висот. Паралельно з підготовкою до запуску кліпу «Отпусти меня», я читаю тексти нових пісень, які мені надсилають, знайомлюся з авторами, композиторами.

Співаю «під чарочку» як Поплавський 

Свою співочу кар'єру Діма почав з подачі співаючого ректора Михайла Поплавського.

— Мої рідні мене не бачили у шоу-бізнесі, — говорить Нікітін. — Батько взагалі хотів, щоб я став юристом. Попри усі переконання, у 2002 році я вступив до університету культури і мистецтв, у Київ, на стаціонар, на менеджера шоу-бізнесу. Там познайомився зі співаючим ректором Поплавським, який і підштовхнув мене на те, щоб спробував заспівати, хоча раніше я ніколи не займався вокалом. Потім я зібрав невеликий колектив. Почалися якісь гастролі, так все і закрутилося. Раніше я ставив за мету пробитися кудись вище, в столицю. Колись, після перемоги Руслани на Євробаченні, українських співаків усюди запрошували. Так я був частим гостем на фестивалі «Сорочинський ярмарок», що проходив в Естонії. 

— Дотепер для мене спів — просто хобі. Я багато чого зрозумів, коли почав крутитись у шоу-бізнесовій тусовці, коли навчався в університеті, працював з Лолітою, Катею Бужинською, товаришував з Іриною Білик — окрім зв'язків потрібні великі фінансові вкладення, — розмірковує вінницька зірка. — На жаль, підкорити столичний Олимп я поки собі дозволити не можу. Зараз я працюю в нічних клубах, співаю на корпоративах. Якщо інші беруть своїм голосом, то я харизмою. Є артисти для душі, яких слухати, а я більше «під чарочку» — подивитися, потанцювати. Зараз розпочинається новий етап творчості, я щасливий від того.


 

Читайте також:

“What is”: вінницька телеведуча Інесса Подолян презентувала відеокліп 

Пластичні операції у Вінниці: скільки коштує зробити груди, ніс і повіки? 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Valerii Rudkov

    Что это?
  • Ols Kat

    Щоб запустити пісню в ефір українського радіо, бажано спiвати українською
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up