«Вінницькі вовки» змагатимуться за бронзу

«Вінницькі вовки» змагатимуться за бронзу
«Вінницькі вовки» обіграли «Скіфів-ДонНТУ 2» з Донецька. Вінничани зайняли трете місце у турнірній таблиці і забезпечили собі гру за бронзу чемпіонату України з американського футболу серед молодіжних команд.

 У складі «Вовків» до Донецька приїхали 15 гравців, а господарів було 25. Гра проходила на донецькому стадіоні «НОРД» 30 червня, у суботу. Від молодих «Скіфів» їх уболівальники чекали справжньої напруженої боротьби, але такий бій їм показала наша команда. Підсумок зустрічі - 16:30 на користь «Вовків». Через тиждень, 14 липня, «Вінницькі вовки» битимуться з павлоградськими «Мустангами» за бронзові медалі чемпіонату. У «Вовків» уже є медалі за третє місце чемпіонату у 2011 році. У останній грі проти «Мустангів» вінничани перемогли з рахунком 80:6. «Мустанги» уперше беруть участь у подібних змаганнях.


- Це була гра за трете місце в турнірній таблиці, - говорить тренер «Вінницьких вовків» Євген Хомин. - Якби вони виграли з розривом у 40 очок, то зайняли б третє місце, програвши – зайняли п’яте, і боротьба для них припинилася. Ми ж боролися за третє місце, бо команда, яка займе третє місце в турнірній таблиці отримає право на проведення гри плейофф за бронзові медалі в чемпіонаті. Для них і для нас, це була дуже важлива гра.
Вінницька команда налаштована тільки на перемогу. В суботу 14 липня хлопці збираються показати вболівальникам справжнє шоу.
- Буде класна гра, - говорить Євген Хомин. – Запрошуємо всіх приємно провести час. Буде багато музики, позитиву, і гарних дівчат черлідерів.




 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up