Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 листопада, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 листопада, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 24 листопада. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Коли введуть в Україні жорсткий локдаун через коронавірус? (ОПИТУВАННЯ)

Коли введуть в Україні жорсткий локдаун через коронавірус? (ОПИТУВАННЯ)

За інформацією ЗМІ, локдаун в Україні буде введений, ця ідея підтримана всім урядом. Єдине, що зараз обговорюється — це дата, коли його вводити. А як гадаєте ви, коли введуть в Україні жорсткий локдаун через коронавірус?

 

Відео дня

Резонанс в Хмільнику: за подвійне вбивство раніше судимий не отримав довічне

Резонанс в Хмільнику: за подвійне вбивство раніше судимий не отримав довічне

У Хмільнику в квітні минулого року сталася жахлива трагедія, яка сколихнула місто та область У Південному Бузі знайшли тіла двох людей, 35-річної жінки та 32-річного чоловіка. Як з'ясувалось, під час застілля чоловік побив товариша, а потім втопив у річці. Все бачила знайома. Через кілька днів чоловік вбив і її. Йому загрожувало довічне ув’язнення, але дали 15 років тюрми.

 

«Через безпорадність хотілося плакати». Це вінничани, які вивчили англійську в дорослому віці

«Через безпорадність хотілося плакати». Це вінничани, які вивчили англійську в дорослому віці

Знання англійської — світло, а незнання — тьма. Поговорили з вінничанами, які вивчили іноземну мову у віці старше 30 років. Вони розповідають, навіщо це робили і як їм це вдалося. 

 

«Я в шоці!» Сергій Шевчук — знов у статусі депутата і досі фігурант кримінальних проваджень

«Я в шоці!» Сергій Шевчук — знов у статусі депутата і досі фігурант кримінальних проваджень

Про несправедливість каже Сергій Шевчук, який раніше був депутатом Могилів-подільської міськради та пройшов у раду й на цих виборах. Він залишається учасником двох кримінальних процесів. У одному фігурує в якості звинуваченого, в другому — як жертва замаху на вбивство.   Конфлікт мешканців прикордонного райцентру ходить по судах Вінниці, Києва, Жмеринки. І тільки набирає обертів?

 

Нові дані по COVID: скільки випадків на 24 листопада в Україні та на Вінниччині?

Нові дані по COVID: скільки випадків  на 24 листопада в Україні та на Вінниччині?

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 24 листопада. В Україні за добу зафіксували 12 тисяч 287 випадків COVID-19, з них 182 у Вінницькій області. На Вінниччині захворіли за весь час 15 тисяч 658 людей.

 

Читайте також:        

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

На Вінниччині від коронавірусу померли двоє людей. Цифри по районах

Нові дані по COVID: скільки випадків на 23 листопада в Україні та на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up