Невідомі звинуватили вінницького губернатора у згвалтуванні

Невідомі звинуватили вінницького губернатора у згвалтуванні
У Вінниці розпосюдили компромат на голову Вінницької облдержадміністрації.

У понеділок, 15 серпня, зранку на трансформаторних будках та на деяких сіті-лайтах у Вінниці з’явилися плакати з таким текстом: «Микола Джига 1949-2011 заслуженому гвалтівнику дітей від вінничан».
Плакати виявилися анонімними. Їх не підписала жодна політична чи громадська організація.
Як повідомили у Ленінському райвідділі міліції міста Вінниці, оперативні працівники цього підрозділу почали фіксувати і документувати місця розташування таких плакатів.
Старший слідчий районного відділу міліції, що займався фіксуванням цього випадку, Юрій Сташко, сказав, що працівники райвідділу міліції проводять слідчі дії для встановлення причетних до цього осіб.
- Проводимо зараз стандартний набір слідчих дій: фотозйомку об’єкта, дактилоскопування тощо. Поки що ні про що говорити не можна, - говорить Юрій Сташко.
Голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига пообіцяв прокоментувати цей випадок пізніше.
Ми також звернулися у міську інспекцію по контролю за благоустроєм і санітарним станом міста. Заступник начальника інспекції Олександр Манзюк сказав, що міськими правилами благоустрою та адміністративним кодексом передбачене матеріальне покарання винних.
- Зокрема, статтею 152 адміністративного кодексу передбачено, що винні у нелегальному розміщені рекламної чи іншої продукції мають сплатити штраф у сумі від 340 до 1360 гривень. Якщо таку продукцію розмістила юридична особа, то сума штрафу зростає в межах 850-1700 гривень, - сказав Олександр Манзюк.
У випадку з компроматом на губернатора Миколу Джигу інспекція діятиме разом з міліцією.
- У таких випадках, для встановлення осіб, винних у розклеюванні таких листівок, ми діємо разом з міліцією. Закон передбачає, що вони мають теж займатися цим. Під час останніх виборів було декілька фактів такого «чорного піару». Ми разом з міліцією знайшли винних у цьому. Були випадки, коли люди, що писали на стінах, розклеювали матеріали, що ганьблять честь і гідність осіб, виявлялися душевно хворими, чи політичними опонентами цих осіб. Вони встановлені. Їм направлені приписи на штраф згідно з чинним законодавством, - сказав Олександр Манзюк.
У Ленінському райвідділі міліції міста Вінниці сказали, що детальніше прокоментують ситуацію після того, як закінчаться слідчі дії.

Відео дня
>

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    думаю люди втомились щось доводити. якщо і справді були факти гвалтування - то хтоб піднявся проти губернатора. від безвиході такі плакати зявились. вряд чи губернатора колись покарають....чиновники як творили, що хотіли....так і будуть
  • Anonymous

    На джину это очень похоже 20 лет назад он еле отмазался от подобного
  • Anonymous

    ВЫ ПРИСМОТРИТЕСЬ К МЕРУ ВИННИЦЫ- ЭТО ЕГО РАБОТЕНКА ОН НАНИМАЕТ УРОДОВ ЧТОБЫ КЛЕПАТЬ НА СТОЛБАХ ЭТУ ЕРЕСЬ
  • Anonymous

    Галубиє-нє такіє.Ані хароші і пухнастіє.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up