На виборах в обласну раду Вінниччини перемогли регіонали

На виборах в обласну раду Вінниччини перемогли регіонали
За результатами підрахунку 90% голосів, у Вінницькій області перемогла Партія регіонів. Загалом по області партія влади отримала більше 20% голосів виборців, а по одномандатним виборчим округам регіонали "взяли" більше половини голосів.

«Батьківщина» поки набирає 19,5%, партія «Єдність» - 11,5-12% голосів, «Фронт змін» - 9%, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» - 6% і на межі прохідного бар’єру Комуністична партія і партія «Удар «Віталія Кличка».
За попередніми даними, партія «Сильна Україна» Сергія Тігіпка не набирає голосів для проходження за списками як до обласної, так і до міської ради.
За мажоритарними округами відомо, що колишній голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський переміг свого головного опонента - екс-керівника УМВС у Вінницькій області Василя Поліщука, з великими відривом до облради по своїх округах проходять голова Вінницької облради Григорій Заболотний, перший заступник губернатора Іван Мовчан, гендиректор ЗАТ «Укрпромінвест» Олексій Порошенко, гендиректор ЗАТ «Зернопродукт МХП» Микола Кучер.
Як зазначив голова обласного осередку Комітету виборців України Владислав Телень, "у місті Вінниця з'явилась своя партія влади - "Совість України". "Можна говорити, що у Вінниці з'явилась правляча партія. Згідно з попередньою оперативною інформацією, партія "Совість України" набрала 35% голосів. Окрім того на 23 з 25 одномандатних виборчих округах партія виграла. Відтак, у міськраді вона матиме 35 мандатів з 50 наявних", підкреслив В. Телень.
Явка вінниччан на виборчі дільниці, за інформацією Комітету виборців України, коливалася на рівні 50%.
Читайте також:
Володимир Гройсман переміг за екзит-полом
Попередні результати Exit-poll компанії R&B Group у Вінниці: у "Совісті України" - 30%

У Вінниці з'явилася "Совість", а область пофарбували під "регіони"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Anonymous

    А как успіхи Мокіна в Жмеринці????

    Anonymous reply Anonymous

    А що він там поробляє?

    Anonymous reply Anonymous

    Маруха їдь вже на обїзну проводь дальше опитування.

    Anonymous reply Anonymous

    Хочеться свого всунути, та ніхто не дає? Розумію, це важко. Тому й не дивуюся агресії... Не втрачайте надії - може завтра пощастить більше...
  • Anonymous

    Господа не ссорьтесь, а лучше ответьте где отоварить азаровские талоны на спички за ноябрь? Или к годовщине октябрьского переворота 1917 года вместо талонов на спички дадут по одной одноразовой зажигалке? :))))

    Anonymous reply Anonymous

    По лампочке Ильича :)))
  • Anonymous

    ну,регионалы -это понятно.Но кто за Домбровского голосовал?Есть хоть десяток таких людей?или все же он и тут дорожку купил?Теперь ,ребята будем работать,чтоб на бой с кличком саня попал,чтоб на вечеринке с ван Даммом его жена отжигала.

    Anonymous reply Anonymous

    Вы еще не забывайте, что Єднисть использовала 33 канал для агитации, а его главред с замом шли под №7 и 8. Бабки в селах в каждое слово этого издания верят, и фиг ты их убедишь, что это разводняк!

    Anonymous reply Anonymous

    За увесь час (трохи быльше 2-х тижнів) проведення соцопитуванні, знайшла всього 3!!!!!! особи бажаючих голосувати за Єдність. І це не з 1 будинку, а зі значної частини Свердловського масиву. Де потрібно говорити про підкуп і фальсифікацію - так це тут!!! При тому, що за Регіони реально бажаючих було достатньо, за Батьківщину трохи менше, за "Фронт Змін" і "Свободу" - приблизно збігаються відсотки. За Гройсмана і "Совість" - майже одноголосно були "за"
  • Anonymous

    хоч би посоромились, а то прямо як в радянські часи почті єдінагласно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up