З 15 лютого вінничани зможуть подорожувати без візи в ще одну країну

З 15 лютого вінничани зможуть подорожувати без візи в ще одну країну

15 лютого 2019 року набуває чинності угода між Україною і Уругваєм про взаємне скасування візових вимог.

Як передає зовнішньополітичне відомство України, тепер громадяни нашої країни зможуть подорожувати без оформлення візи в ще одну державу.

«Громадяни України, які користуються паспортами громадянина України для виїзду за кордон (біометричними або звичайними), можуть перебувати на території Східної Республіки Уругвай не більше 90 днів, який відновлюється на другий термін в 90 днів», - сказано в заяві МЗС.

Крім того, громадяни Уругваю, які користуються закордонними паспортами, зможуть перебувати в Україні не більше 90 днів протягом 180 днів.

Відео дня

Дипломати повідомили, що в разі, якщо ви збираєтеся затриматися в Уругваї на термін більше 90 діб, вам доведеться отримати візу на території України перед поїздкою - в будь-якій консульській установі або дипломатичному представництві цієї країни в Україні.

Наразі українці можуть відвідувати без віз або за спрощеною процедурою 128 держав.

Читайте також:

Ізраїль очима вінничан: як пройти митницю і побачити всю країну за 7 днів
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Оксана Третяк-Гудимович

    Цены билетов золотая))

    Вася reply Оксана Третяк-Гудимович

    Да ну. Всего-то тысяч тридцать гривень. Ползарплаты...И обратно... Но, учитывая оздоровительные, можно вписаться в бюджетные средстваа...
  • З.А.Глядач

    Миздобули,мискакали! Уругвай-це саме те,чого нам не вистачало для повного щастя.

    Вася reply З.А.Глядач

    А скіки коштує кввіток до Уругваю? Якщо можливо, то у зарплатнях або пенсіях

    З.А.Глядач reply Вася

    Ну,напевне,з десяток пенсій буде. Якщо не більше.

    Вася reply З.А.Глядач

    Щось здається, що це маячня... Так можна відкрити візи навіть на Марс.
    Начебнто перемога є, але скористуйся ж їй!
    За квіток до Уругваю, вважаю можна сплатити газ та воду на цілий місяць..

    З.А.Глядач reply Вася

    Більше. Аби не за півроку.

    Alexandr Borisov reply З.А.Глядач

    вам не потрібно - не їздіть, але деяким це мінус геморой, наприклад студенти з уругваю, дуже багато людей чекають на безвіз в південу корею, але вам насрать.

    З.А.Глядач reply Alexandr Borisov

    Студенти з Уругваю? Не думаю,що в Україні навчаються студенти з "латиноамериканської Швейцарії". До нас все більше перуанців та еквадорців їде. А уругвайцям і вдома непогано.

    Поpошок reply Alexandr Borisov

    Якби у Японію і Великобританію був безвіз, було б чудово.
  • Sigi Schneider

    Как уехать в Гондурас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up