Вінничани ходили Соборною із світло-димовими шашками та рвали портрети Путіна

Вінничани ходили Соборною із світло-димовими шашками та рвали портрети Путіна
Вінницькі активісти пройшлись центральною вулицею міста ходою проти політичних репресій та переслідувань. З собою несли плакати, українські прапори та світло-димові шашки. Крім активістів на захід прийшло багато правоохоронців.

Хода проходила вчора, 25 січня. Збирались активісти на площі біля Краєзнавчого музею. Керувати натовпом взявся активіст «Народної волі» Денис Котов. Після короткої промови в гучномовець він порвав портрет Путіна.


Далі люди, які прийшли на захід, вистроїлись в колону і рушили Соборною до площі Театральної. По дорозі – палили світлодимові шашки та викрикували речівки. Рух в одну сторону по вулиці перекрили. Перехожі побачивши шумний натовп зупинялись. Дехто знімав все на телефон.
Previous Next

На площі Героїв Небесної Сотні хода закінчилась. Перед людьми знову виступив Котов, який запропонував усім залишитись на народному віче. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Анонім

    иди работайте и учитесь и курс доллара прийдёт в норму, деграданты
  • Соловьев Антон

    Жаль,что они они не прошли "ходою" по центральной улице Нью-Йорка или Оттавы.Быстренько бы схлопотали по 10 лет лищения свободы за фаеры и балаклавы на морде?
  • Женька Женька

    Интересно,а "полит.заключенныыми" считается только Хорт?Или все те,кого хватает СБУ на Востоке за комменты в социальных сетях?
  • Женька Женька

    Молодцы!Когда они же сжигали офисы ПР и КПУ в Виннице-это же не было ПОЛИТИЧЕСКИМИ РЕПРЕССИЯМИ,правда?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up