Важливе за вчора. Найцікавіші новини 7 березня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 7 березня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 7 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби

Близько 300 паркомісць облаштують в центрі. Чи потрібно? (ОПИТУВАННЯ)

Близько 300 паркомісць облаштують в центрі. Чи потрібно? (ОПИТУВАННЯ)

Дорожники встановлюють відповідні знаки. Відділ паркування провів інвентаризацію. Додаткові паркомісця з’являться по вулицях Соборній, Городецького, Пушкіна.

— Працівники комунального підприємства замінюють знаки щодо заборони зупинки та стоянки транспортних засобів на знаки, які дозволяють паркувати свої автомобілі, —каже директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Михайло Варламов.   Ми спеціально вибрали місця, які не зашкодять руху громадського транспорту, та погодили їх з Управлінням патрульної поліції у Вінницькій області.

Відео дня

 

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 2 — 7 березня

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 2 — 7 березня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Вінниці. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

 

Смертельна ДТП біля Райгороду: загинув водій «Славути». Перші подробиці

Смертельна ДТП біля Райгороду: загинув водій «Славути». Перші подробиці

6 березня, в селі Райгороді між Немировом і Гайсином сталась жахлива аварія. Автівка «Славута» перетворилась у груду металу.

ДТП сталася ввечері близько дев’ятої години. За інформацією сторінки «ДКВ Вінниця», водій «Славути» виїхав на зустрічну. Після чого відбулось зіткнення з автівкою «Ауді». На жаль, водій «Славути» не вижив.

 

В ООС підірвався на міні 40-річний Дмитро Фірсов. У Героя залишились дружина та син

В ООС підірвався на міні 40-річний Дмитро Фірсов. У Героя залишились дружина та син

У понеділок, 9 березня, у Вінниці прощатимуться з Героєм, який загинув на сході України. Командир взводу 93 бригади «Холодний Яр» Дмитро Фірсов підірвався на протитанковій міні. Вдовою залишилась дружина Тамара та сиротою син Георгій.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up