“Top Gear” по-вінницьки: як двоє жартівників пародіюють популярні передачі

“Top Gear” по-вінницьки: як двоє жартівників пародіюють популярні передачі
Звичайні вінницькі хлопці знімають жартівливі пародії на телевізійні програми і вже мають перших шанувальників. Ролики на їхньому каналі Youtube набрали більше 2 тисяч переглядів.

- Все почалося з моменту нашого знайомства з напарником і на даний момент найкращим другом Сергієм, каже Олексій. - Він однодумець, вірує в Господа, намагається допомагати людям як може. Раніше ми разом займалися благодійністю. Це теж приносить особливий “кайф”, знаючи те, що "свято повноцінного життя" святкувати можуть не всі люди. Ми намагалися допомагати у фінансовому плані нужденним людям.

Як усе починалося

Відео дня

Перший акторський досвід хлопці отримали, прикинувшись поляками біля вінницького фонтану.

- Ми жартома прикинулися поляками, просто завчивши з два десятки на двох польських слів і коротких фраз, після чого ходили і говорили на набережній в жарт, - розповідає Олексій. - До нас підходили продавці всяких дрібничок, вертольотиків, магнітиків. Ми їм говорили: “Пан, то не знає української мови, а вони нам відразу - "Які у вас є гроші?".

З того моменту у них виникало багато різних ситуацій, в яких виручав позитив і якийсь невеликий акторський хист.

Олексій каже, що ідея відео з'явилася через те, що на вулиці міста часом страшно вийти, бо скрізь пафос, скрізь висока мода, все судять один одного за якісь матеріальні речі.

- Ми хотіли знімати навіть більше для себе, в знак міцної дружби на довгу пам'ять, що ось ми були такими, - пояснює він. - Хотіли показати, те, що ми хотіли бачити по телевізору хоча б інколи, не той завчений напам'ять, банальний текст у багатьох передачах, а ось саме ось такий реальний огляд на все.

Місце зйомки - село

Перші зйомки відбувалися у глухому селі ще минулого року. Сергій тоді грав старого діда до якого приїхали репортери з міста і хотіли показати, як живе дід в селі.

- Цього ж разу, ми після напружених робочих буднів звичайних вантажників поїхали до Сергія на батьківщину душі його, село Губин, Хмельницька область, - каже Олексій. - У селі населення може з 500 чоловік, так здавалося візуально, бо є і кури і свині і корови. За те, там є те, чого немає в місті - тиша і єдність з природою, та хай запахи на вулицях не дуже, але ти розумієш, що саме так жили з пів століття тому, до всіх наших побутових нововведень. Ще там є один магазин і той закритий 24 години на добу. На фото місце зйомки і все дійство відбувалось там. У тому будинку живе в пристойному віці, але ще досить міцний дідусь Сергія.

- На жахливо повільному інтернеті в селі ми закинули перше відео, - розповідає Олексій. - Це була пародія "новорічна зустріч Ляшко і Кличко", після чого відправили її буквально десятку друзів і отримавши з той же десяток позитивних коментарів. Це ніби дало стусана рухатися вперед.

Перші шанувальники з'явилися буквально в той же день. Це були друзі, які запропонували скинути відео в групу "Це Вінниця друже". Звідти також додалося шанувальників.

- Приємно, що ми даруємо посмішки людям, це головне в наш час сірий депресивний час, - каже Олексій.

Відео тест-драйву мотоблоку і пародію на “Майстер Шеф” хлопці відзняли з першого разу. Кажуть, що буквально, коли одягалися в костюми, придумали наші імена, але, тільки як включалася камера, все забували, та грали чисто на імпровізації.

Першим хто бачив усі ці відео був, ніхто інший, як дідусь Сергія, людина, яка вихована в той "час" часто не розуміє ні моди, ні жартів теперішніх, от у нього вони й вирішили запитати як було зіграно, на що дідусь голосно сміявся.

Плани є

У нас в запасі є ще не оброблене відео про "дауншифтера" людини, яка втекла від усього для нас звичного в саму глушину.

- Я там граю ведучого, - розповідає Олексій. - Відео починається з того, що розповідаю історію нашого дауншифтера "Сєні", який нібито був у минулому мером міста-героя Одеси, після чого йому набридли хабарі, його гроші і т.д. він поїхав жити до лісу.

Також в ідеях у хлопців є й інші фільми, один з яких буде триває більше звичних 3-15 хвилин. Фільм буде йти близько 40 хвилин, в жанрі фільму жахів.

- Сподіваємося, це буде перший повноцінний фільм жахів України, - сміється Олексій. - Відзнімемо вже на нормальну камеру, яка для нас зараз поки залишається мрією.

У багажі ще є ідея зняти фільм про останнього голову колгоспу.

- Напевно буде, щось в стилі "Слуги народу", бо у відео буде те, що і на розумі, і на мові, а це, на жаль, мало приємного, при нинішній ситуації в країні, - каже Олексій.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Dasha Yakymenko

    Молодцi,приємно знати що не всi гiпнозованi сучасним твшлаком.Продовжуйте справу!)
  • Семидоцька Анна

    Цікаво:)
  • Mara Morgan

    умнички!
  • Анонім

    дуже круті хлопці,молодці так тримати))

    мені подобається переглядати ваші  позитивні відео))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up