Данислав, Франц і Тіана: які імена отримали дітки, народжені у 2020 році

Данислав, Франц і Тіана: які імена отримали дітки, народжені у 2020 році
  • У 2020 році у Вінницькому РАЦСі зареєстрували народження понад 3000 діток.
  • Популярні імена серед хлопчиків і дівчаток залишаються незмінними вже кілька років.

Для багатьох сімей, народження дитини — це одна з кращих та найбільш бентежних подій у житті. Серед великої кількості приємних моментів на молодих батьків чекає також чимало випробувань. Для декого такою перевіркою на міцність може стати і вибір імені для малюка. Журналістка «20 хвилин» дізналася, як називали діток у 2020-му та які імена обирали найрідше.

Протягом минулого року у Вінницькому міському РАЦСі  зареєстрували народження 3819 малюків.  

— Найчастіше для хлопчиків обирали такі імена: Артем, Олександр, Нікіта та Матвій, — говорить начальниця Вінницького відділу Державної реєстрації актів цивільного стану Юлія Романенко. — А серед жіночих імен лідерами стали: Софія, Анна та Анастасія.

Відео дня

Не обійшлось у 2020-му й без виняткових, ексклюзивних імен.

— Рідкісними чоловічими імена стали Гордій, Данислав, Франц і Климентій, а жіночими: Аїда, Анурадха, Тіана й Естер, — додала Юлія Романенко. 

Цікаво, що торішні популярні імена залишаються улюбленими серед новоспечених батьків уже кілька останніх років. Так, у 2019 році, крім вже перерахованих, хлопців ще часто називали Максимами, а дівчат — Маріями. 

Не сильно відрізнявся, нагадаємо, і ТОП-імен у 2018 році. Тоді популярністю також користувались чоловічі імена Андрій та Владислав і жіночі — Соломія та Дар’я.

 

Читайте також:

Одруження VS розлучення. Чи вплинув карантин на сімейні стосунки вінничан?

Лікування творчістю: що таке казкотерапія і як вона допомагає втілювати мрії у реальність

Коментарі (8)
  • Ольга Чудинова

    Діти потім подякують
  • Оля Резничук

    Бред с именами не имени не отчества
  • Irens Kapitula

    У меня дедушку звали Франц, редкое и очень красивое имя.
  • Марина Нестерук

    Боже,що за рідкісні імена.Навіщо так діток називати,щоб коли повиростали іменна змінювали.Иожливо так називали іншої національності жінки.Хай Бог милує, здоров'я діткам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up