Першим рецептом Олена Павлова поділилася на фейсбук сторінці Подільської кухні. Мова про просту страву з субпродуктів, які на Поділлі ласкаво називають бабешки, бебехи та потрушки.
— З курячих бебешок зробила я сьогодні паштет, він же намазка. Взяла по 300 курячих шлунків, сердець та печінки, обсмажила, а можна і відварити. Спасерувала 200 г моркви і 150 г цибулі з 50 г олії, — пише Олена. — Додала спеції: білий перець, чорний перець, коріандр, трави, базилік морожений. Подавати круто з ягідним соусом, зеленню або їсти ложками до нестями.
Ще одним рецептом поділилася Олена Павлова на своєму youtube каналі. Готувала вінничанка ніжні і соковиті голубці із савойської капусти за рецептом Марлен Дітріх.
Рецепт підійде для усіх. Голубці приготовленні на пару, без засмажок та жиру.
Інгредієнти:
Морква, цибуля, кабачок — для соусу. Усе треба порізати та притушити. Далі додати томат і збити в блендері до однорідної структури. Капусту обдати паром.
До фаршу також додаємо натерту моркву та нарізану цибулю, а також сіль і спеції. Сюди ж — напівготовий рис.
Продовження рецепту та як крутити голубці, дивіться у відео:
Читайте також:
Догана підполковнику та захист від шахраїв: важливе за 10 квітня на 20minut.ua
Як позбутися поганих звичок? П'ять порад, які допоможуть на цьому шляху
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 19 від 7 травня 2025
Читати номер