Догана підполковнику та захист від шахраїв: важливе за 10 квітня на 20minut.ua

Догана підполковнику та захист від шахраїв: важливе за 10 квітня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 10 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Коло на Коріатовичів. Скільки ще триватиме тестування нової схеми руху?

Майже місяць перед Староміським мостом діє кільцева розв’язка з пластикових блоків. Так фахівці тестують нову організацію руху, на час якої світлофори вимкнули. Скільки ще буде діяти тестовий режим та як оцінюють нову розв’язку?

Коло на Коріатовичів. Скільки ще триватиме тестування нової схеми руху?

Захист фінансового номера. П'ять рекомендацій, які допоможуть не піддатися шахраям

Шахраї завжди шукають різні способи, щоб обманути та заволодіти чужими грішми. Кіберполіціянти постійно розповідають про різні схеми та діляться порадами, як в них не вскочити. Сьогодні мова — про захист вашого мобільного номеру.

Відео дня

Захист фінансового номера. П'ять рекомендацій, які допоможуть не піддатися шахраям

На Київській та Янгеля обмежать рух. Де ще нині не можна проїхати?

У Вінниці з настанням сприятливої погоди почали лагодити тепломережі, водогони та інше. Через такі роботи доводиться перекривати ділянки дороги. Таких перекриттів у місті уже чимало. Прогляньте у матеріалі, де на вас чекатиме неприємність, щоб одразу поїхати в об'їзд.

На Київській та Янгеля обмежать рух. Де ще нині не можна проїхати?

Підполковнику, який стріляв на Старому Місті, на роботі винесли сувору догану

Вранці 27 березня на перехресті вулиць Данила Нечая та Молодогвардійська водій Audi погрожував іншому водієві та вистрілив з пістолета в повітря. Активісти підозрювали, що цим чоловіком може бути підполковник ДСНС. Згодом ця інформація підтвердилася. На роботі, де працює підполковник, знають про інцидент і уже винесли чоловікові догану.

Підполковнику, який стріляв на Старому Місті, на роботі винесли сувору догану

ВІН І ВОНА. Нерівний шлюб або чи буває кохання другої свіжості?

В усьому світі бурхливо зростає кількість «нерівних шлюбів», коли чоловік набагато старший за свою дружину. Про таких партнерів у нашому суспільстві говорять з нотками скептицизму. Але чи такий уже поганий і безперспективний нерівний шлюб?

ВІН І ВОНА. Нерівний шлюб або чи буває кохання другої свіжості?

 

Читайте також:

Пожежі по усій країні. Чому не можна спалювати суху траву та очерет

Служитимуть довше. У Вінниці встановлюють нові вуличні світильники

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up