Підполковнику, який стріляв на Старому Місті, на роботі винесли сувору догану

Підполковнику, який стріляв на Старому Місті, на роботі винесли сувору догану
  • Вранці 27 березня на перехресті вулиць Данила Нечая та Молодогвардійська водій Audi погрожував іншому водієві та вистрілив з пістолета в повітря. Активісти підозрювали, що цим чоловіком може бути підполковник ДСНС.
  • Згодом ця інформація підтвердилася. На роботі, де працює підполковник, знають про інцидент і уже винесли чоловікові догану.

Інцидент стався минулого місяця. Одразу мережею розлетілися фото з місця події. Згодом назвали ім'я стрільця. Ним виявися неабихто, а підполковник ДСНС Андрій Шевчук.

У результаті стрілянини ніхто не постраждав. Поліцію не викликали, заяв не писали.

— Ми зареєстрували цю подію у Журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень відділення поліції N1 міста Вінниці по факту оприлюднення інформації у соцмережах, — зазначила тоді начальниця відділу комунікації поліції у Вінницькій області Анна Олійник. — Наразі ми проводимо перевірку й з’ясовуємо всі обставини, встановлюємо учасників, яких потім мають опитати. Лише після цього буде правова оцінка ситуації.

Відео дня

Детально про цю ситуацію ми писали у матеріалі: Вранішня стрілянина на Старому Місті. Чи справді її влаштував підполковник МНС?

Згодом стало відомо, що за фактом публікації відкрили кримінальне провадження про хуліганство і під час дачі пояснень обидва учасники конфлікту написали зустрічні заяви один на одного. Про це 20minut.ua розповідав тут: Через постріл на дорозі відкрили провадження. Сторони конфлікту заявили один на одного.

Активіст Володимир Черкас подав запит за місцем роботи підполковника і отримав на нього відповідь. Вона з вінницького училища безпеки життєдіяльності, бо фігурант конфлікту зі стріляниною працює там викладачем. 

«У нашої команди неодноразово виникали сутички з начальником вінницького Вищого професійного училища Львівського університету безпеки життєдіяльності Миколою Говорощуком, але при цьому я поважаю його позицію по службі і особисто як офіцера, — пише Черкас. — «Пожежники» досить рідко потрапляють в неприємні ситуації, але вже якщо так сталося, то приймають удар гідно, на відміну від поліцейських. Відповідь про ситуацію з викладачем училища, який недавно уявив себе «техаським рейнджером» і влаштував стрілянину».

До свого посту Черкас додав офіційну відповідь. У документі читаємо, що Андрій Шемчук не отримував підозру про злочин, тому з роботи його ніхто не звільняв. Одночасно додають, що підполковнику винесли сувору догану і не схвалюють його дій. 

Додаємо цей документ:

 

Читайте також:

СБУ затримала чоловіка, який хотів перенести через кордон пакет боєприпасів

На Хмельницькому шосе копи взяли велосипедиста з наркотиками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Александр Хакимов

  • Анатолий Гордий

    ложил он на вашу  догану
  • Владимир Русланович

    Ви знущаєтесь, чи що!? з роботи!!!!
  • Василь Слободинський

    І толку з тієї догани...!?

    Vik Vet reply Василь Слободинський

    такий самий як из влады в уркаини
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up