Рік тому вантажівка зі щебенем біля вінницької мерії провалилася в яму

Рік  тому вантажівка зі щебенем біля вінницької мерії провалилася в яму
Минулого року 4 липня У Вінницю приїхало понад 150 випускників шкіл з зони АТО на здачу ЗНО; вінницька малеча дарувала друге життя пластиковим пляшкам; вінничан запрошували на Івана Купала; а за активіста Вадима Кудіярова внесли заставу та його випустили з під варти.

Рівно рік  тому у Вінниці позаду міської ради на дорозі провалилось в яму праве заднє колесо машини "Вінницяводоканал" завантаженої щебенем.  Аварія сталась в обідню перерву і біля автівки зібралось багато перехожих з фотоапаратами. Наразі станом нас сьогодні, 4 липня 2015 року, яма залатана. 

На площі Європейській пройшов майстер-клас "Друге життя пластикових пляшок", на якому малеча вчилась вирізати з пляшок та розфарбовувати метеликів.

Вінничан запрошували 7 липня на  17.00 у Парк "Дружби Народів" на святкування Івана Купала. До речі, в цьому році також приходьте в п’яту вечора на Вишенське озеро. Дрес-код – вишиванка. Вас чекає  виставка-продаж виробів ручної роботи, старовинні обряди, майстер-класи, купальські пісні і хороводи та багато то іншого.

Відео дня

Понад 160 випускників з Донеччини та Луганщини приїхали у Вінницю для здачі додаткової сесії ЗНО. Більшість з них мають у Вінниці родичів, а хтось приїхав і навмання. І хоча у Вінниці їм дуже подобається, на душі все одно тривожно - через батьків, бабусь і дідусів, які залишилися вдома.

За очільника вінницької "Батьківщини молодої" Вадима Кудіярова внесли заставу 120 тисяч гривень та його звільнили із міського СІЗО. Гроші зібрали друзі. За словами самого Кудіярова, допомога прийшла звiдти, звiдки він її очiкував найменше.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up