Петиції: просять контролювати громадою процес зрізання дерев

Петиції: просять контролювати громадою процес зрізання дерев
фото:acc.cv.ua

Вінничанка написала петицію у які зазначає, що муніципальні служби занадто взялись за вирізання дерев. Їй така ситуація не подобається.

Таке звернення подала Олександра Сірош.

Жінка каже, що у місті вирізають активно дерева. Однак про це не повідомляють мешканців. Тим більше не запитують чи вони з цим згодні.

Також вінничанка зазначає, що «цей процес проходить неконтрольовано, без попереджень та виконується некваліфікованим персоналом».

Відео дня

— Прошу зверніть увагу! Попереджуйте громаду, обговорюйте наміри та робіть щось з працівниками ,що ганьблять місто та його служби, — йдеться у тексті петиції.

Нині за петицію проголосувало 20 вінничан.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Читайте також:

Петиції: просять встановити підземні сміттєві контейнери біля одного із ЖК

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Николай Энэми

    Мне вот интересно стало, а почему в этих петициях можно голосовать только ЗА? Было бы справедливо сделать и ПРОТИВ, и чтобы отнимались голоса.

    Вася reply Николай Энэми

    Тогда уж создавай свою Петицию - "За сохранение деревьев".

    Тётка, конечно в какой-то степени права.

    Но спрашивать мнение (а тем более разрешения) у неё - це вже занадто. Хто вона такая ця  пані? Крулева,  що хоче бути славетною?

    Чи вона перевіряла (точніше - звіряла) каліфікацію працівників, щр пиляють дерева з нормативами?

    Так нехай приведе приклад.

    "Чоловік з призвіщем Осядко тримав у руці пилу. Я бачила його посвідчення (додаю фото),  але ж за Нормативом ".Вимоги до тих, що пилять дерева у містах...." він мав мати посвідчення "......"

    Та нехай цім займаються поліцьянти!
  • Алекс

    А через пару дней придет холодный фронт на смену жары с резким перепадом температур что приведет к штормовым ветрам соответственно к падению веток и деревьев и эта заумная будет выставлять петицию почему не режут аварийные деревья  Заканчивайте принимать дурные петиции

    Николай Энэми reply Алекс

    Та это больные люди, не обращай внимания)

    Anonymous reply Николай Энэми

    Больные люди это те люди которые срезают здоровые деревья и вынуждают дышать не чистым воздухом, а выхлопными газами и это "доблестный" горисполком, там все как на подбор без умственных способностей.

    Николай Энэми reply Anonymous

    Хотя может она уже тебе падала, отсюда и всё вышесказанное)

    Anonymous reply Николай Энэми

    Если бы ты учился в школе, а не прогуливал, то смог бы прочитать что я написал - и ГЛАВНОЕ в моём сообщении ЗДОРОВЫЕ, а не сухие деревья, которые конечно же необходимо срезать.

    А так видно что ты такой же неук как и все в горисполкоме, которые срезают в основном ЗДОРОВЫЕ деревья, а сухостои как стояли так штурпаками и стоят.

    Николай Энэми reply Anonymous

    Да-да, ты самый умненький, мама и бабушка врать не будут)

    Anonymous reply Николай Энэми

    Недоразвитый конструктивная критика по поводу деревьев есть, а то ты на личности перехошь от отсутствия  извилин.

    Николай Энэми reply Anonymous

    Ты свой петушиный вскукарек называешь конструктивной критикой?) Не смеши мои тапки) Я тебе первый не писал и на личности не переходил. Я вообще с представителями рода амёб не веду никаких бесед из-за скудности и ограниченности их мышления)

    Anonymous reply Николай Энэми

    Лечись может тебе ещё смогут помочь и вылечат, хотя по твоим постам видно что сделать это врачам будет сложно.

    Николай Энэми reply Anonymous

    Обязательно, ещё всяких чмошников одноклеточных осталось только слушать) потеряйся )

    Anonymous reply Николай Энэми

    Да, уж тебе и врачи уже не помогут, а сколько таких недоразвитых в Винницу понаехало, аж страшно предположить.

    Николай Энэми reply Anonymous

    А пока можешь просто поныть, какой плохой горисполком)

    Николай Энэми reply Anonymous

    Когда тебе очередная ветка, которая упадёт - проламает чердак(не дай бог конечно), ты ой как по-другому начнёшь распинаться)
  • Ols Kat

    I тополi старi по мiсту зрiжте, сухi гiлки вiд вiтру людям на голови падають!

    Вася reply Ols Kat

    Меня всегда интересовало - чем же занимается специалист по озеленению в горисполкоме.. А в областном совете? А уж в Верховной Раде..

    Ну, понятно - ходят на работу, получают зарплату, премии, ездят отдіхать..

    Но ДЕЛАЮТ-ТО что?

    Есть ли справочник - какие деревья можно сажать в городе? В каких местах (иногда провода с трудом пробиваются через заросли, а ствол закрывает окно).

    Сколько времени живет дерево  - когда оно станет угрозой при сильном ветре?

    Или нет таких специалистов?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up