Переходимо на літній час: все, що потрібно знати про зміну годин

Переходимо на літній час: все, що потрібно знати про зміну годин

Два рази на рік українці переводять стрілки годинника – в кінці жовтня на зимовий час, а в кінці березня – на літній час.

Цього року остання неділя березня випадає на 25 число, і це означає, що переводити годинник на одну годину вперед доведеться у ніч на 25 березня.

За зиму наш організм сильно втомлюється. І ще один стрес у вигляді переходу на новий час люди переносять вкрай важко, а особливо ті, кому щодня доводиться дуже рано вставати.

Експерти радили ще кілька днів тому почати адаптацію до літнього часу: щодня прокидатися на 5-10 хвилин раніше, ніж зазвичай.

Відео дня

Якщо ви не встигли підготувати свій організм до нового режиму дня, скористайтеся іншими порадами. Зокрема, лікарі зазначають, що впоратися зі стресом чудово допомагають прогулянки на свіжому повітрі, бажано у вечірній час.

До переведення годинників залишаються лічені дні. І тим, хто багато працює, вже зараз потрібно постаратися зменшити навантаження і дати організму відновитися. Також фахівці вважають, що на кілька днів необхідно відмовитися від спиртних напоїв і шкідливої ​​їжі.

У день переведення годинника багатьом автомобілістам радять не сідати за кермо, якщо вони відчуватимуть втому. За статистикою, саме в ті дні, коли переводять стрілки годинника, кількість ДТП різко збільшується.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up