Уже і на порозі Новий рік. Якщо ви ще не готували страви до святкового столу — цей матеріалі для вас.
Складати меню на свята та наготувати рідних смачним — справжній новорічний ритуал. Та ось кухар Євген Клопотенко радить не стояти цілий день біля плити. Каже, що варто приготувати два салати, основну страву та багато закусок. Замість майонезних салатів, можна приготувати легкий, з мандаринами та хурмою. І здивувати гостей не кількістю страв, а незвичним поєднанням.
Тим часом, дієтолог радить повечеряти о 8 вечора. А уже о 12 підняти келихи та йти розважатися.
Дивіться відео ICTV та дізнавайтеся про це більше:
Читайте також:
Новорічні пряники на ялинку. Покроковий відео-рецепт
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 18 від 1 травня 2024
Читати номер
Джек