На інвестиційний форум до Вінниці приїдуть 20 іноземних делегацій

На інвестиційний форум до Вінниці приїдуть 20 іноземних делегацій

Норвегія, Фінляндія, Грузія, Польща… І це далеко не повний список країн, звідки приїдуть дипломати та інвестори. Вінницькі посадовці кажуть: це вперше Міжнародний інвестфорум буде таким масштабним. Чим Вінничина цікава іноземним інвесторам, та чого очікувати від форуму, дізнавались RIA/20minut

 

Сьогодні, 31 серпня, у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулась прес-конференція, де директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Владимир Мережко розповів, як проходитиме інвестиційний форум.

IV Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина - бізнес в центрі України» відбудеться 2 вересня у галереї «ІнтерШик».- За останні роки вперше на форум приїде така велика кількість делегацій, а саме 20 делегацій з таких країн, як Норвегія, Фінляндія, Казахстан, Польща, Румунія, Молдова, Грузія та інші. На форумі очікується зовсім нова презентація Вінниччини, а саме як надійного та стабільного партнера.

Локацій на форумі буде чотири. Володимир Мережко зазначив на прес-конференції, що формат заходу для Вінниці можна назвати інноваційним: у рамках окремих платформ ділового спілкування будуть обговорюватися 4 теми:

Відео дня

- залучення інвестицій та розвиток промислового сектору Вінницької області;

- енергоефективність та альтернативні види енергії;

- залучення інвестицій та розвиток аграрного сектору Вінницької області;

- розвиток туристичної галузі Вінницької області.

Крім того, в рамках проведення форуму запланована зустріч керівництва області та міста з іноземними делегаціями, керівниками іноземних дипломатичних установ та партнерами форуму, а також заплановано низка переговорів з потенційними іноземними інвесторами. Вона відбудеться о 14.00 у будівлі ОДА.

Акурат до такої бізнес-події Департамент міжнародного співробітництва вирішив оновити сайт “Інвестиційний портал Вінничини”. Чим приваблива Вінничина для інвесторів, у які галузі економіки варто вкладати гроші та чим особливе для бізнесу кожне місто Вінничини, можна подитивитися на оновленому Інтернет-ресурсі.

 - Ми промоніторили ті інвестиційні портали, які є в Європі, які є в Україні і постарались зробити його простим і доступним. На сайті ми розповідаємо про ті переваги, які є у Вінницької області перед іншими регіонами. Там є інформація для іноземних інвесторів про область.

До речі, спеціально до форуму були створені промо-відео, що показують привабливість Вінничини для інвесторів. Це - один із трьох роликів. Інші два можете продивитися на сторінці ресурсу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera 19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up