Маліновський закликав вінничан не платити за прибирання прибудинкових територій

Маліновський закликав вінничан не платити за прибирання прибудинкових територій
Під час зібрання на «Тарифному майдані» у Вінниці Віктор Маліновський запропонував вінничанам не платити за прибирання прибудинкової території. Каже, що гроші з людей беруть не законно.

Через дощ у вечері на «Тарифному майдані» у Вінниці зібралось не багато людей. Говорили не довго. Після виконання державного гімну виступав адвокат Валерій Палій. Він розповів про те, як розглядаються майданівські справи. За його словами справи вінницького активіста, який називає себе Тарасом Бульбою так і не дійдуть до суду, а залишаться лежати в столах правоохоронців.

Previous Next

Після Палія виступив Віктор Маліновський. Його виступ був короткий.
- Сьогодні з нас за прибирання прибудинкової території незаконно утримують гроші, - говорив Віктор Маліновський. – Чому? Тому що законом чітко визначено, що прибудинкова територія визначається державним актом на володіння чи користування землею. Якщо такого державного акта немає вони не мають права нараховувати платню. Тому що яким чином вони визначають, яка територія і скільки її? Тому у нас є пропозиція. Ми підготуємо письмову пропозицію стосовно того, щоб не платити за прибирання прибудинкової території. Тому що найбільші приписки та плата якраз з прибирання цієї території навколо будинків.
За словами Віктора Маліновського ситуація навколо прибирання прибудинкових територій дійшла до абсурду і люди платять за прибирання навіть тієї території на якій стоїть сам будинок.
Після зібрання на майдані залишилось ночувати п’ятеро людей. За словами Віктора Маліновського, це не та ж сама група людей, яка ночувала минулу ніч. Загалом є чотири групи, які планують ночувати на Майдані.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дарья

    Маліновський каже не платити, а хто буде платити, він заплатить? В нас завжди прибирають і завжди чистота. Вже про тарифи набридло говорити, черга дійшла до прибирання прибудинкових територій, а далі що буде?
  • Олександр

    Міська рада затверджує тарифи на обслуговування будинку та прибудинкової території незаконно: без проведення громадських слухань і узгодження з власниками квартир Це найбільш корумпована складова коштів, які міська влада вилучає у вінничан.
  • Анонім

    Не хвилюйтеся: у нього біля будинка теж нормально прибирають, а він і півгривні не захотів виділити на впорядкування дитячого майданчика в дворі.

    Олександр reply Анонім

    3. Затверджені міською радою незаконні тарифи мають ознаки корупційної схеми, яка дозволяє стягувати з власників квартир кошти за послуги по обслуговуванню будинку та прибудинкової території, яких вони не отримували.
  • Anonymous

    малина - узбагойся уже... тебе никто денег не даст, лицо попроще сделай!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up