Київстар, Lifecell та Vodafone почали блокувати російські соцмережі

Київстар, Lifecell та Vodafone почали блокувати російські соцмережі
  • Три мобільних оператори України заблокували доступ до російських соцмереж та сайті, що опинилися в списку санкцій
  • Чи заблокують доступ до російських соцмереж вінницькі інтернет-провайдери?

Мобільні оператори Київстар, Lifecell та Vodafone з 18 травня заблокували доступ до ряду веб-ресурсів зокрема соціальних мереж «ВКонтакте», «Однокласники», усіх сервісів Yandex та mail.ru, та інших. Про це йдеться в спільній заяві операторів.

«Виконуючи вимоги зазначеного указу, телеком оператори, відсьогодні починають технічні заходи з обмеження надання послуг доступу до зазначених веб-сайтів відповідно до технічних можливостей», — йдеться у зверненні.

Відео дня

Як пише Українська правда, Київстар, Vodafone та lifecell разом займають понад 97% ринку мобільного зв'язку в Україні.

До читачів: Чи можете ще заходити в соцмережі та російські ресурси з телефону?

Залишайте відповіді в коментарях разом зі скріншотами та назвою оператора.

Чи будуть обмежувати доступ вінницькі інтернет-провайдери? Зокрема, два найбільших провайдери — «Воля» та «Еверест». Останній покриває більшу частину міста Вінниці — Вишеньку, Слов’янку, Замостя та частково центр Вінниці.

«Еверест» незабаром заблокує санкційні сайти. Про це є заява компанії на їх ресурсі. Відповідно до рішення держави, яке введено в дію Указом Президента України від 15.05.2017 № 133 користувачам послуг «ЕВЕРЕСТ»ТМ буде заблоковано доступ до сервісів «Mail.ru», «Вконтакте», «Одноклассники» та інших згідно Додатку №2 до Рішення РНБО від 28.04.2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», — йдеться в заяві.

А у «Волі» про блокування ресурсів РФ ще нічого не знають.

— Поки що ми не маємо такої інформації, — сказала операторка компанії Ольга.

Нагадаємо, що 15 травня, президент Петро Порошенко підписав указ щодо нових санкцій проти Російської Федерації. Відповідно до цього указу, такі соціальні мережі, як «Вконтакте» і «Однокласники», а також пошукова система «Яндекс» будуть заблоковані на території країни.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Петушко

    У меня все работает. С мобильного устройства,  оператор киевстар

    Владимир reply Петушко

    То ще залежить від браузера яким користуєтесь.
  • Владимир

  • Владимир

    Датагруп теж.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up