Петиція до Порошенка. Українці просять розблокувати Вконтакте

Петиція до Порошенка. Українці просять розблокувати Вконтакте
  • Вчора, 15 травня 2017 року, президент Петро Порошенко підписав указ щодо нових санкцій проти Російської Федерації.
  • Відповідно до цього указу, такі соціальні мережі, як «Вконтакте» і «Однокласники», а також пошукова система «Яндекс» будуть заблоковані на території країни.
  • Українці написали електронну петицію про розблокування ВК.

Текст даного указу вже був опублікований на офіційному інтернет-сайті глави держави. У ньому наголошується, що доступ громадян України до вищевказаних сервісів буде заблокований протягом трьох наступних років. Крім усього перерахованого вище, доступним перестане бути і поштовий сервіс Mail.ru.

Сьогодні, 16 травня, Анатолій Ткаченко виклав петицію на сайт «Офіційне інтернет-представництво Президента України». Вона має назву «Отменить блокировку интернет-ресурса Вконтакте».

«Це величезна рекламна платформа, яка допомагає в реалізації вітчизняного продукту, творчості, контенту і т.д. Втрата цієї платформи вкрай негативно позначиться на вітчизняному виробнику будь-якого виду товарів, послуг і івентів. Дане рішення адміністрації президента несе ряд негативних наслідків. Стежити за поширенням пропаганди на цьому сайті - це обов'язок СБУ або кіберпідрозділів (на які виділялися кошти з бюджету країни, з кишень платників податків), чому нездатність цих органів протистояти пропаганді в мережі повинно позначатися на звичайних людях?», - йдеться в тесті звернення.

Відео дня

Станом на 15:30 годин петицію підписали 564 людини.

Варто зазначити, що з пошти «Яндекс» вже підписи не приймаються:

 

 

Зверення можна підтримати ТУТ.

Опитування

Чи готові відмовитись від соціальної мережі Вконтакте?

Нагадаємо, що згідно з указом Президента Порошенка №133 від 15 травня 2017 року, введена заборона інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів "Mail.ru" (www.mail.ru) і соціально-орієнтованих ресурсів "Вконтакте" і "Однокласники".

Читайте також: В «Mail.Ru» прокоментували заборону російських сайтів

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (99)
  • Very Check

    Правильно, краще виділити "гроші" на блоріковку, ніж ПОЧАТИ РОБИТИ ПОРЯДОК В УКРАЇНІ, ЗАКІНЧИТИ ВІЙНУ, ВІДНОВИТИ БЮДЖЕТ, ПОЧАТИ ПІКЛУВАТИСЯ ПРО БІДНИХ ЛЮДЕЙ. КРАЩЕ СИДІТИ І ВІДМИВАТИ БАБОСІКІ. А САМЕ ГОЛОВНЕ, ЗАБОРОНИТИ НАМ ЗВИЧАЙНИМ ЛЮДЯМ ВІН МОЖЕ, А ОТ ЩОБ ЗАКРИТИ ВСІ ФАБРИКИ В РОСІЇ ТАК НІ, В ЦЬОМУ ВІН НІЧОГО ПОГАНОГО НЕ БАЧИТЬ!
  • Бондар Наташа

    Блокуваням соцсети проблеми в краіні не вирішити .краще починали б з рішень які дійсно допоможуть(
  • Булгакова Светлана

    Заблокуйте краще рпц мп, буде більше користі.

    Задунайский Торонтуй reply Булгакова Светлана

    Твои мозги уже заблокированы.
  • Настя Волк

    Лучше перееду чем от вк откажусь, глупо, у меня там все, даже друзья.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up