ФОТОТИЖДЕНЬ: похорони, дрег-рейсінг і дрифт

ФОТОТИЖДЕНЬ: похорони, дрег-рейсінг і дрифт
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші репортажі цього тижня

На Калинівському аеродромі «літали» автівки
Колись найбільше глядачів на Вінниччині збирали футбольні баталії. В 90-х роках на найважливіші матчі ФК «Нива», яка виступала у вищій лізі чемпіонату України, приходили понад 25 тисяч уболівальників – повний стадіон. Але, починаючи з 2009 року, коли в місті над Бугом започаткували відкриті всеукраїнські автоперегони, саме вони стали найвідвідуванішими змаганнями в нашій області.

Вінничани в центрі міста безкоштовно перевірялись на гепатит С та ВІЛ
Третій рік поспіль у Вінниці проходить акція, присвячена всесвітньому дню боротьби з вірусними гепатитами. 26 липня, на Європейські площі з 12:00 до 16:00, активісти разом з медиками інформували вінничан про гепатит С. Також вінничани мали змогу за допомогою експрес-тесту перевіритись на гепатит С та ВІЛ. Також всі охочі підписували лист, адресований Петру Порошенку з проханням виділяти гроші на боротьбу з цією хворобою

У «Плеяді» прощались з відставним генерал-лейтенантом міліції Віктором Тяжловим
26 липня, о 12 годині з Віктором Тяжловим прощались востаннє його рідні, близькі, колеги та знайомі. Легенда правоохоронної системи, генерал –лейтенант міліції, який 11 років очолював УМВС України у Вінницькій області, відійшов у вічність на 78-му році життя через затяжну хворобу.

Перед Книжкою зі свічок виклали напис «People Stop» в пам'ять про жертв авіакатастрофи Боїнга 777
Вінничани збирались на площі біля Книжки, щоб вшановували пам'ять людей загиблих у катастрофі на Донеччині. Перед картиною намальованою вінницьких художником свічками виклали напис «People Stop».

Відео дня

На проспекті Юності ріжуть дерева. Обіцяють вирізати по Вінниці всі верби і тополі
В редакцію 20minut.ua зателефонував читач і повідомив, що у нього під будинком бригада робітників ріже дерева. За його словами, тополі не старі і нікому не заважають.

У Гайсині прощалися з бійцем "Айдару", студентом ВНТУ Володимиром Мухою
У бою під Луганськом загинув талановитий винахідник, студент Вінницького технічного університету 20-річний Володимир Муха. Його поховали 24 липня на кладовищі у селі Кам’янки Теплицького району поруч з могилою батька.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up