Богдан Совик ледь не вилетів з Х-фактору

Богдан Совик ледь не вилетів з Х-фактору
Вінницькій хіпі Богдан Сови змагається за звання кращого на шоу Х-фактор. У минулому ефіру він був на крок до вильоту, але його врятувала підтримка глядачів.

Нагадаємо, 35-річний хіпі із Вінниці Богдан Совик поїхав на Х-фактор. І отримав три “Так”.  Богдан потрапив до категорії «Старші за 25». Зірковим наставником вінничанина став Сергій Сосєдов. Совик пройшов усі тури та завоював підтримку глядачів. Він уже виконав чимало композицій, вразив усіх танцями на столі у суддів, а також душевною піснею «Кедь ми прийшла карта». Крок за кроком вінничанин наближався до фіналу.

У шостому прямому ефірі, що транслювався 12 грудня, Богдан виконав дві пісні: ретро і на вибір судді-конкурента.

Ігор Кондратюк обрав для Совика пісню The Animals «The House of the Rising Sun».

Відео дня

У ретро стилі вінничанин виконав композицію Віктора Цоя «Последний герой».

Вперше за шоу Богдан потрапив у номінацію. Він та Наталя Папазоглу набрали найменшу кількість голосів. Вибір учасника, що продовжить боротьбу у шоу, впав на плечі журі, але їх голоси розділилися порівну.

Подальшу долю Наталі та Богдана вирішили глядачі. Вони обрали вінничанина.

Таким чином Богдан Совик потрапив до фіналу де змагатиметься за перемогу із  Костьою Бочаровим та Аліною Паш.

Підтримує Богдана на шоу його наставник Сергій Соседов. Він вважає вінничанина своїм подарунком:

Пісня за життя:

Читайте також про вінницького хіпі у матеріалах:

Хіпі із Вінниці Богдан Совик пройшов у ще один етап шоу "Х-фактор"

Вінничанин Богдан Совик у трійці найкращих в категорії «Старші за 25»

На “X-факторі” Совика підтримає прихильниця “Hurts”

На "X-факторі" вінничанин Богдан Совик виступатиме без синтезатора

Вінницькій хіпі Богдан Совик пройшов ще у один тур шоу Х-фактор

Богдан Совик, який підкорює X-фактор, розповів чи боїться він телекамер

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Ситуація накаляється, але думаю, він переможе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera 19:10 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 18:55 Споруджувати укріплення в “мінус три поверхи” просто на кордоні неможливо 19:04 Без паніки: вінничан попереджають про роботи з підриву кар'єру play_circle_filled 18:36 «Приємно відчувати, що ти щось зробив». В Агрономічному плетуть сітки для захисників play_circle_filled photo_camera 18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:10 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка 16:18 Він був нареченим «Пташки» з Азовсталі: Третій орден «За мужність» вручили мамі морпіха 15:26 Засудили водія, який вчинив ДТП в якому загинула 20-річна вагітна жінка 14:11 Зіткнення на зустрічній: слідчі встановлюють обставини ДТП, яка забрала життя двох людей 13:57 Вінницький «ЯСКО» розгромив Urban у першому чвертьфіналі Другої ліги чемпіонату України 13:10 Розваги, атракціони, смачні страви, коктейлі, інтерактиви з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 13:01 Вінничанка пропонує перейменувати вулицю на честь загиблого Героя Назарія Гринцевича photo_camera 12:15 Мінус $16 мільйонів для рф: 47 бригада знищила ворожий вертоліт Ка-52 11:04 СБУ викрила у Вінниці ворожого агітатора: він виправдовував війну рф 10:05 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up