Блокада Криму, чи потрібна вона нам?

  • Діана Степанова
Блокада Криму, чи потрібна вона нам?
Із з 20 вересня активісти блокують поставки продуктів на півострів, і поки що, погано було тільки нам -українцям!
Із за того, що  наші блокують Крим, у Херсоні не змогли продати свій товар, і майже всі фермери понесли збитки, не кажучи про тих виробників, які також втратили гроші.
Я не хочу когось у чомусь винити. але чому наша влада ніяк не реагує на все це? Кожен з нас повинен жити по закону, а не робити все що йому заманеться, прикриваючись любов'ю до Батьківщини.
Зараз вже погрожують обезструмити Крим, добре, але що робити херсончанам? Якщо вони відріжуть дроти, то обезструмлять не тільки півострів, але і Херсонську область.
У результаті гірше вони роблять тільки своїм, і нікому іншому, може час зупинитись?
Такі речі повинна робити влада, та на законому рівні перешкоджати поставкам продуктів чи ще якихось  там ресурсів.
Тому не треба строїти з себе героїв, не заважайте людям жити, ми втомились!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Анонім

    Не так все радужно, как вы тут рисуете, в Крым им было ехать 300 км, а до Винницы 800, а при нынешних ценах на ГСМ, эти поездки скорее от безисходности и ещё вопрос будет ли он занимается этим в следующем году.
  • Анонім

    у татар які блокують спитайте . всі інші в Криму - тимчасові квартиранти

    Соловьев Антон reply Анонім

    Ничего,что татары,живущие в Крыму-в блокаде не участвуют?
  • Анонім

    чого ми маємо їх годувати ?

    там кацапські військові бази , півнаселення кацапські шакали. які продукти ?

    Анонім reply Анонім

    Для того півнаселення, що поки  "не шакали".... Чи вони сами винні, що Україна їх не захистила?

    Анонім reply Анонім

    видно зразу , що людина в армії ніколи не була...
  • Анонім

    який вже раз читаю тут якусь сєпарську галиматью.

    кому тут не подобається - валіть на ВАСТОК  по компасу

    Анонім reply Анонім

    А ти ще на на Заході? Чому ж?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up