Активісти ходили до Аксельрода «каламутити воду»

Активісти ходили до Аксельрода «каламутити воду»
Вінницькі активісти навідались «в гості» до колишнього заступника голови Вінницької ОДА Романа Аксельрода, щоб розпитати про обнесену парканом прибережну територію навпроти його будинку. Прогулялись, роздивились ландшафтний дизайн і навіть скупались в озері.

- Минулого року ми проводили екскурсії «Вінницькі межигір’я» і зокрема, окрім багатомільйонного маєтку Романа Аксельрода ми виявили захоплену ним пребережну територію, - розповідає активіст Андрій Вигонюк. – Спілкуючись з ним ми дізнались, що він дійсно відгородив її від вінничан аргументуючи тим, що він тут прибрав і тепер це може належати йому. Сьогодні ми з громадськими активістами вкотре вирішили провести рейд і перевірити чи прибрав він той паркан.


Паркан залишився на місці, але територія була відкрита. За словами Андрія Вигонюка, під час вчорашнього візиту активістів на фіртці висів замок.
На огородженій території є мангал, бесідка зі столиком, посаджені дерева і стоїть невеличка будівля.
Previous Next

Активісти зателефонували на «Цілодобову варту» і повідомили, що біля озера є незаконно встановлена мала архітектурна форма. Заявку прийняли до розгляду, обіцяли розібратись.За пів години прогулянок по обгородженій тереторії ніхто з власників не прийшов. Наостанок активістка Наталія Піскунова скупалась в озері. Біля кладки виявилось не глибоко. Дно встелене піском.
Previous Next

На День українського прапору, 23 серпня, о 16.00 активісти вирішили прийти сюди «на шашлики».

Також активісти просять вінничан повідомляти про незаконні захоплення прибережної території. В майбутньому навіть планують створити карту "захоплених тереторій".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Активист без балаклавы автоматически становится титушкой. А каламутыты воду можэ кожный. А Аксельроды хайль бояться!
  • Анонім

    Власне, кожна стаття, нава якої починається словом "Активісти..." повинна зікінчуватися словами "та й пішли собі по своїх справах". Бо вся їхня діяльність починається при вмиканні камери, та закінчується при вимиканні. Хорт, до речі, спробував щось втнути при вимкненій камері. Та глузду здорового не хватило. Та й не було взагалі
  • Анонім

    Товарищи активисты, расслабьтесь - вам такой дом никогда не светит. Аксельрод на этот дом пахал всю жизнь, заметьте: пахал, а не страдал фигней.
  • Анонім

    Так і сидіть і мовчіть далі. А не пішіть що активісти хуйові.

    Вони хочуть нормльного життя, і рівних прав. А не хто у влади той  Цар і Бог.

    Побільше б громадських активістів, то може б вони боялися б будувати на берегах річок на вокзалах та у центрі міста. Одного посадять, зявиться два.

    Народ уже не хоче в Рашку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up