Лінії, тіні, абстракції. У Вінниці відкрилась виставка фотохудожника у стилі арт-ню

Лінії, тіні, абстракції. У Вінниці відкрилась виставка фотохудожника у стилі арт-ню
Олег і його роботи
  • Вінниця стала першим містом, де можна наживо подивитися на нову виставку київського майстра Олега Кушніра.

Познайомитися з роботами фотохудожника можна у арт-галереї «Галерея ХХІ». Виставка робіт називається «Лінійно тіньова абстракція» і включає в себе 25 світлин, зроблених у стилі арт-ню. 

Автор проекту Олег Кушнір розповідає, що завдяки тіням і абстрактним геометричним лініям на світлинах, йому вдалося приховати інтимні місця моделей. Таке авторське ішенням він пояснює тим, що більшість зображених моделей в реальному житті мають певні внутрішні комплекси, які не дозволяють їм повністю відкриватися. 

— Такий підхід є одним з психологічних напрямків, які дозволяють людям бути більш відкритими. Не в плані тіла, а в боротьбі з внутрішніми комплексами, — пояснює Олег Кушнір. — При перегляді моїх робіт людина передусім має насолоджуватись їх естетикою. Якщо дивитися глибше, то комусь сподобаються геометричні лінії, комусь композиція, а комусь дівчина або її тіло. Тут усе індивідуально. 

Відео дня

Виставка відкрилася лише вчора, 8 квітня, а фотохудожник розповідає, що вже отримав чимало повідомлень і дзвінків від бажаючих її відвідати. Щоправда, більшість з них кияни, а виставка у Вінниці. 

— Вінниця стала першою, тому що тут у мене багато друзів. Саме вони спонукали мене стартувати у вашому місті, — продовжує Олег. — Взагалі мені здається, що Вінниця є серцем України, у вас багата історія, живуть хороші люди. 

Фотохудожник розповідає, що робить світлини у різних стилях, але саме на арт-ню, за його словами, люди реагують найбільше: як позитивно, так і негативно. А саме реакція йому і потрібна. 

— Знаю, що деякі вінницькі художники вже позитивно оцінили виставку. Далі планую презентувати роботи у Києві, Харкові, Одесі та європейських містах, — сказав Олег.

Виставку можна подивитися до 17 квітня. Вхід вільний.


Читайте також:

На Київській змінять перехрестя, щоб прибрати затори. Аналіз плану реконструкції

«Вона була моїми додатковими руками»: хто такі доули і чому жінки хочуть з ними народжувати

Гвардійцям показали фільм, як «Ягуар» вибивав сепарів у Харкові з ОДА. Де його подивитися?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ols Kat

    Купите ему цветную пленку
  • Наталья Горошко

    Ниче не поняла. В галерею ходить можно, а в музеи - низзя?!

    Читач09 reply Наталья Горошко

    Так вы так не довольны под каждой статьей, потому что работать не дают из за карантина?
    Слава Богу, а то я думала, что вы просто обозленный по жизни человек.

    Саме Той reply Наталья Горошко

    Ви велика шанувальниця музеїв? Чи ,аби написати?Може підкажете,які найкращі?

    Наталья Горошко reply Саме Той

    Я там работаю. Вернее, работать нам не дают. Так понятно?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up