В квартирі на Пирогова таксист з другом побили та пограбували вінничанина, якого привезли

В квартирі на Пирогова таксист з другом побили та пограбували вінничанина, якого привезли
  • У Вінниці 30-річний чоловік зупинив приватне таксі.
  • Вдома його по-звірячому побили та пограбували.
  • Як з’ясувалось, це зробили таксист з товаришем.
  • Поліція затримала при спробі збуту крадених речей одного з нападників, а невдовзі і другому одягли кайданки.

В четвер, 19 жовтня 2016 року, близько 8.30  в квартирі по вулиці Пирогова 30-річного вінничанина побили двоє невідомих та забрали всі цінності. Потерпілий звернувся в поліцію лише пізно ввечері.

За попередніми даними слідства, вінничанин зупинив приватне таксі, щоб доїхати додому. В автівці перебував ще один пасажир. Вони доїхали до вулиці Пирогова. Коли чоловік зайшов в під’їзд, двоє силою заштовхали його в квартиру та побили. Від отриманих ударів в обличчя потерпілий втратив свідомість.

Після того, як чоловік прийшов до тями, виявив пропажу планшету, ноутбука, два мобільних телефони, документів та 200 гривень.

Відео дня

«Нападниками виявилися таксист та його пасажир, який їхав разом з потерпілим. Підозрювані віком 37 та 26 років. Один з них раніше відбував покарання за крадіжки. Наразі вони затримані згідно ст.208 КПК України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання», -  повідомив заступник начальника Вінницького міського відділу поліції Кирило Доценко.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України. За розбій, поєднаний з проникненням у житло, злочинцям загрожує до 12 років тюрми.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Саме головне не сказали, яка це служба таксі? Зі знайомим була ситуація, коли побив таксист з 555444.

    Андрийчук Алексей reply Анонім

    А можливо твій друг випросив у таксиста пілюлей !? Пасажири теж різні бувають !!! Не потрібно всіх бід одну лінію рівняти !!!!

    Анонім reply Андрийчук Алексей

    Сам пару раз викликав цю службу. Їздити з ними страшновато, вигляд в водія не ахти...
  • Децтва Друх

    Стесняюсь спросить, а какая служба такси была - отличная реклама. Винничане и гости нашего города должны знать в какой службе такой СНОГСШИБАТЕЛЬНЫЙ сервис

    Oleksandr Stoliarov reply Децтва Друх

    В багато служб таксі на рекламі сидять і башляють, тому ніхто тобі цього тут не напише

    Oleksandr Stoliarov reply Oleksandr Stoliarov

    Модер видалив "в РІА")

    Цензура)

    Децтва Друх reply Oleksandr Stoliarov

    Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління - одне з кращих підприємств міського електротранспорту України. Користуйтесь послугами ВТТУ - " МЫ ЗАБОТИМСЯ О ВАС И О ВАШЕМ ЗДОРОВЬЕ"

    Виктория Сакевич reply Децтва Друх

    Думаю, це був не водій служби, а "грач"

    Daily reply Виктория Сакевич

    сегодня грач завтра на службе в чём разница
  • Децтва Друх

  • Децтва Друх

    Таксист наркоман? Ограбление произошло в 8,30 а в полицию обратился вечером - что то долго думал.

    Lupus Anonymous reply Децтва Друх

    ...Від отриманих ударів в обличчя потерпілий втратив свідомість. Після того, як чоловік прийшов до тями...



    читать не умеешь? без сознания можно и дольше проваляться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up