Таксиста, що зґвалтував вінничанку, за грати не посадили. Будьте обережні

Таксиста, що зґвалтував вінничанку, за грати не посадили. Будьте обережні

Вінницький міський суд обрав для таксиста, що 21 квітня зґвалтував юну дівчину, міру запобіжного заходу. Чоловікові призначили домашній арешт, але  у соцмережах кажуть, що він гуляє містом.

 

Про  повідомляє ГО «Дорожній контроль».

- Підозрюваного було затримано, але згідно рішення Вінницького міського суду Вінницької області від 23 квітня 2016 року, було випущено під цілодобовий домашній арешт строком на 60 днів. Та згодом нам було повідомлено, що дану особу помічали неодноразово за межами свого будинку, та він, без будь-яких перешкод, пересувався містом. Повідомляємо Вам, що підозрюваний має вільний доступ до свого автомобіля та може вільно пересуватися ним по місту, продовжуючи працювати таксистом (без відома служби) чи їздити у пошуках нових жертв, так як цей випадок був не перший, - пише у ВК ГО «Дорожній контроль».

ГО «Дорожній контроль»Нагадаємо, 21 квітня, 19-річна дівчина намагалася викликати таксі з мобільного телефону. Ні до якої з відомих їй служб додзвонитися не змогла, тому вирішила скористатися послугами таксиста, що проїжджав поруч.

Відео дня

За словами самої дівчини, водій довіз її за вказаною адресою. Але потім запропонував випити разом кави на одній із заправок, на що вона погодилася. По дорозі таксист пригостив свою пасажирку колою, випивши яку дівчина заснула. Прокинулась у невідомому їй будинку. Таксист почав погрожувати пістолетом та ножем, а потім зґвалтував дівчину. Весь цей час до неї намагався додзвонитися колишній хлопець. Врешті ґвалтівник наказав взяти слухавку і повідомити, що з нею все гаразд. Дівчина так і зробила, але натяками дала зрозуміти хлопцеві, що вона в невідомому місці і потребує допомоги. Хлопець викликав поліцейських, спільно з якими за допомогою GPS-мітки, яку потерпіла змогла встановити у своєму телефоні, з’ясували її місце знаходження.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Мартынюк Виталий

    Самадуравиновата...  Сама дала потом передумала...  И решила обидется... Наказать....  Таких много...  Это таксистам надо быть осторожными и ни с кем не ходить пить кофе,  ато может вот так закончится...
  • Андрийчук Алексей

    А докази є що він її згвалтував ? Чи всі тільки попе****и !!!?  Чи Ви думаете що суд звичайного таксиста взяв і випустив якщо він винен !!

    Anonymous reply Андрийчук Алексей

    Деньги дали судье , и тот отпустил. Короче Дали взятку)
  • Величко Віра

  • Величко Віра

    цікаво а якого ця- порядна дівчина поїхала пити каву, якщо вже була у дома......вона ж така порядна блін, просто грошей захотіла збити от і все.......знаю таких
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up