По Вінниці переслідували білий Volkswagen

По Вінниці переслідували білий Volkswagen
Днями близько 10-ої години ранку у Вінниці два наряди поліцейських ганялись за білою іномаркою Volkswagen. Все закінчилось не так як в Києві.

По спецлінії «102» надійшло орієнтування на білий Volkswagen, в середині якого знаходяться підозрювані у крадіжці.

У прес-центрі Управління поліції охорони у Вінницькій області розказують, що отриману інформацію черговий передав нарядам груп реагування. Один наряд помітив схожу за орієнтуваннями іномарку та почав переслідування.

За інформацією відомства, поліцейські помітили, що в автівці їде більше 4-х людей.

Відео дня

- Наряд поліції охорони викликав ще один додатковий наряд групи реагування. Нарешті підозрювані зупинилися і почалася предметна розмова, - розповідає прес-офіцер поліції охорони Юлія Железнова.

В багажнику іномарки знайшли викрадений бензиновий генератор, вартість якого  близько 5 тисяч гривень.

Затримані розповіли, що викрали його з гаража. Зараз про це дуже жалкують. До речі, про крадіжку повідомив батько одного із затриманих.

Один із затриманих виявився раніше судимий.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку, вчинену групою осіб злочинцям загрожує 5 років тюрми.

Наразі триває слідство.

Нагадуємо, що днями в Києві поліцейські переслідували БМВ. На жаль, київська погоня закінчилась трагічно. Поліцейський застрелив одного хлопця, який їхав в цій БМВ на пасажирському сидінні. Дивіться відео цієї погоні:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    До чого тут відео із київськими поліцейськими. Закінчилось не так, звісно тому, що їхали не "планокури". А взагалі, якщо київського поліцейського посадять, це буде повний крах даної реформи. Поліцію потрібно поважати і в деякої мірі боятися, а не фотографуватися як із клоунами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up