Півтонни наркотиків вилучили на Вінниччині за півроку

Півтонни наркотиків вилучили на Вінниччині за півроку
Амфетамін залишали в домовленому місці, потім звідти ж забирали гроші. Наркотики збували дуже обережно, але все одно «попались».

- Нині в Ленінському суді розглядається справа, порушена відносно організованої злочинної групи, яка займалась збутом синтетичних, так званих «клубних» наркотиків – амфетаміну, - каже начальник Відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС області Микола Савельєв. – Три фігуранти арештовані, ще чотири - підписці про невиїзд. Організатор раніше тричі судимий за наркотики. Знаючи про методи діяльності міліції зловмисники не передавали амфетамін безпосередньо – з рук в руки, а старались збувати його щоразу за іншою схемою. Проте нам вдалось провести та задокументувати оперативну закупку наркотиків на 19 тисяч гривень. За фактом порушили кримінальну справу. Загалом протягом цього року з незаконного обігу міліціонери області вилучили понад 451 кг наркотиків. В тому числі 302 кг макової соломки, 148 кг марихуани, один кілограм опію, 58 грам героїну та 365 грам синтетичних психотропних речовин. За збут наркотичних засобів в регіоні порушено 325 кримінальних справ, ліквідовано п’ять каналів надходження наркотичних засобів і психотропних речовин з Республіка Молдова, а в Ладижині та Хмільнику правоохоронці викрили дві підпільні нарколабораторії.

Довідка:

Щорiчно наркомани i особи, якi перебувають у cтані наркотичного сп' янiння, скоюють близько 11 тисяч злочинiв: вбивства, розбiйнi напади, пограбування, крадiжки майна.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Оксаночка, до твого відома - всією реалізацією наркотиків в Україні займається міліція. Тількі вона в змозі налагодити постачання сировини, виробництво та збут наркотиків в цій країні
  • Anonymous

    Все, менты "экстези" себе на пол года натырили. Теперь веселые ходить будут :)...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up