Карти, горілку та мобілку намагались перекинути через огорожу до в’язниці

Карти, горілку та мобілку намагались перекинути через огорожу до в’язниці
Смеркалось. За парканом в’язниці товариш збирався перекинути «запрет» своєму другові, який сидів. Але в нього нічого не вийшло. Його спіймали на гарячому.

Два товариша виявились по різні сторони огорожі. Один на волі, інший відбуває покарання у Ладижинській колонії №39. Але про ув’язненого друга, 24-річний чоловік не забуває. Днями  приготував йому 10 мобілок, 7 колод з гральними картами та півторашку горілки. Валізу обгорнув скотчем та прив’язав до двох дерев’яних палок.Під час намагання перекинути заборонену передачу через огорожу колонії його затримали працівники пенітенціарної служби, - повідомляє прес-служба ДПтС Вінниччини.Слідчі, яких викликали, при затриманні склали відповідні документи та проводять розслідування злочину. Заборонені предмети доставили на склад колонії, вирішують питання обернути їх у державний дохід.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Називається хотів допомогти другові.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up