Двох вінничанок намагалися продати у сексуальне рабство

Двох вінничанок намагалися продати у сексуальне рабство
Житель Закарпаття разом із своєю співмешканкою та їхнім товаришем вирішили продати до борделю у Італії двох вінничанок.

Так у січні 2011 року троє осіб для сексуальної експлуатації в місті Венеція республіки Італія вирішили продати двох вінничанок.

Все спланувавши, один із учасників злочину поїхав до Вінниці де і зустрівся із потерпілими. Кожній із дівчат було одразу видано по 1082 гривень для виготовлення документів для виїзду за кордон.

У суді обвинувачені запевняли, що дівчата знали про те чим мали займатися за кордоном, а саме проституцією. Однак дівчата це заперечили та розповіли, що підсудні запропонували їм роботу покоївками.

Відео дня

Та все ж вивезти за кордом потерпілих не вдалося. Уже на митному пункті «Лужанка» Берегівського району Закарпатської області працівники прикордонного загону довідалися про справжні наміри виїзду за кордон вінничанок, затримали їх та передали дівчат правоохоронцям.

Розглянувши усі обставини справи, у понеділок, 18 травня 2015 року, Вінницький міський суд, визнав тріо винним та призначив їм покарання у вигляді одного року шести місяців умовно.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Пупкин Вася

    Не очень те винничанки и сопротивлялись )))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up