З’явився мобільний додаток з розкладом руху транспорту у Вінниці

З’явився мобільний додаток з розкладом руху транспорту у Вінниці
Вінницькі стартапери розробили безкоштовний та простий додаток для Андроїд. Але чи "потрапляє" транспорт в цей розклад? Чи працює додаток без інтернету?

Майже на кожній зупинці громадського транспорту у Вінниці пасажири можуть побачити таблички з розкладом руху та маршрутами муніципального транспорту. Тепер можна закачати ці графіки у свій смарфтон.

Як стало?

Вінницькі стартапери з фірми Appgress розробили додаток з графіком руху, зупинками муніципального транспорту на Андроїді.

Відео дня

Окрім розкладу руху тролейбусів, трамваїв та автобусів в додатку ще є номера таксі. У наступних оновленнях - виділення найближчого часу маршруту, вибір доступних маршрутів з вказаної зупинки, пошук найближчої зупинки, прокладання маршруту з пункту А в пункт Б.

Програма має простий інтерфейс: дві головні вкладки – це розклад громадського транспорту (тут треба обрати - трамвай, тролейбус чи автобус) і таксі. Вибирайте потрібний маршрут. У випадаючому меню - всі зупинки, які за цим рейсом з похвилинним графіком.

Вкладка таксі має зараз 11 номерів таксі, на які можна набирати прямо з додатку.

У додатка вже є 126 відгуків. Середня оцінка - 4.9 балів.

- Не очікував! 10+Корисна програмка. Розраби, респект, - написав користувач Sany Klymchuk у відгуку під додатком.

- Однією з наших цілей було зробити цей додаток максимально простим, - сказала представник фірми Appgress Анна Гузеєва. – Програму регулярно оновлюємо, щоб вона була комфортною для користування.

Ми перевірили

Як працює додаток на смартфоні? Ми перевіряли на прикладі трамваю та тролейбусу. Графік більш точний для трамваїв, тоді як тролейбус запізнився на 2-3 хвилини. У вкладці таксі вибрали випадковий номер, набрали та через кілька секунд - оператор таксі передзвонила.
Програма адекватно реагує на дотики, перегортання сторінок та “не вилітає”. Підключення до інтернету не потрібне. Лише - для оновлень.

Previous Next

Де завантажити?

Мобільний додаток можна завантажити безкоштовно. І для його пошуку не потрібно вписувати назву на англійській мові. За запитом «розклад руху Вінниця» PlayMarket видає потрібну програму. Програма має невеликий розмір - 5.5 Мб.

Як каже Анна Гузеєва, команда Appgress вже працює, щоб додаток з'явився на iOS. І через півтора-два місяці його можна буде загрузити з AppStore. А на Windows Phone програма з`явиться навряд чи.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Донмез Наталия

    а как это расписание можно с ПК просматривать, а не через мобильное приложение?
  • Анонім

    Вводить надо не «розклад руху Вінниця», а ROZKLAD.IN.UA.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up