У міськраду планують закупити комп'ютерну техніку на понад 3 мільйони гривень

У міськраду планують закупити комп'ютерну техніку на понад 3 мільйони гривень

Виконком Вінницької міської ради оголосив тендер. У документації вказано, що мова йде про закупку комп'ютерної техніки.

Про це йдеться у тендері на сайті prozorro.

Замовником є виконавчий комітет Вінницької міської ради. Очікувана вартість становить 3 мільйони 453 тисяч 84 гривні.

Так, планують придбати 108 одиниць техніки. Це: системні блоки, сканери книжні, планшети, ноутбуки, персональні комп'ютери, документ сканери.

Відео дня

Аукціон з даного приводу відбудеться 29 серпня.

Тим часом, строк поставки товарів має бути виконаний не пізніше 31 грудня 2019 року.

Нагадаємо, за 9,6 мільйона гривень планують оновити адмінбудівлю на Соборній

Читайте також:

Три кілометри за 70 мільйонів. У Гнівані планують відремонтувати дорогу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Володимир Дідух

    А куди стару техніку подінуть?
  • Вінничанин

    "Во время смены власти наблюдалось немало случаев, когда лица, причастные к государственному управлению при предыдущей власти, прилагали усилия для создания проектов с неэффективным использованием бюджетных средств, где существуют риски освоения ресурсов отдельными лицами или другие коррупционные риски", - заявили в ОП.

    https://korrespondent.net/ukraine/politics/4130078-v-op-obiasnyly-blokyrovanye-subventsyi-horodam

  • Артём Филиппенко

    Чет дорого для 108 единиц, не?

    Анонім reply Артём Филиппенко

    Пане Артем, дорого?
    Можу вгадати переможця тендеру. Фірма Альфаметрікс, або структура з  нею повязана. Вести розмову про ціну є зміст коли у замовника є бажання придбати товар або послугу за найкращу ціну.
    Романенко Володимир Борисович. Департамент інформаційних технологій плідно працює з Альфаметріксом вже близько 8 років.(За часів пана Гроймана цю стежку проклав ще Олександр Риженко)
    Пане Артеме, Ви можете передати безкоштовно частину техніки, але це не зробить Вас переможцем. Про це може сказати Вам більшість ІТ фірм міста, це знає пан Моргунов, про це знав пан Гройсман. Рузультат такої роботи можна подивитись у декларації пана Романенко.
    https://public.nazk.gov.ua/declaration/754b302c-6e60-479e-8fb7-d5cfa621bb4e
    Бувають випадки коли зявляються бажаючі прийняти участь у тендерах міських комунальних підприємств. Приклад Вінницякартсервіс (весна) Так була цікава ціна на вироби відображення інформації. Тендер відмінили. Гроші "освоїли" наступним тендером . Переможець виграв з різницією у 1 грн. Дивує те , що всі розуміють що і хто визначає прерможця, але мовчать.
    Володимир Борисович, має добудувати будинок, а гроші знайдуть свого власника.

  • Valerii Rudkov

    А старые куда денут? Отдадут в  дет дома? Не так ли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up