Вінничанин за кермом Audi врізався у Нісан, зніс паркан та збив два дерева

Вінничанин за кермом Audi врізався у Нісан, зніс паркан та збив два дерева
  • «Так, це я вчинив автопригоду, але я туди не повернусь», — таке говорив по телефону патрульним водій, втікаючи з місця ДТП.

Вчора, 23 листопада, вночі патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Келецькій. Автомобіль Audi в'їхав у припаркований автомобіль Nisan, а потім ще й в паркан і збив два дерева.

Винуватець ДТП, залишивши свою автівку, тут же накивав п'ятами.

Відео дня

— По прибуттю на місце події патрульні встановили власника легковика та номер його мобільного. Зателефонувавши йому, інспектори почули, що чоловік якраз кудись біг. Він навіть зізнався, що вчинив дорожньо-транспортну пригоду, але повідомив, що не збирається повертатись на місце ДТП — розповідають у прес-службі Патрульної поліції Вінниці.

Патрульні евакуювали його транспортний засіб на арештмайданчик. Інформацію про цю автопригоду передали працівникам відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП патрульної поліції.

Водія, якому 30 років, розшукали і сьогодні на нього склали два протоколи: за статтею 124 (Вчинення ДТП) та за статтею 122-4 (Залишення місця автопригоди) КУпАП.

 

Читайте також:        

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

Смертельна ДТП на Станіславського: водій на BMW збив людину та втік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Petro Zakorchemnyi

    Цікаво чи автомобіль на Українській реєстрації?

    Kseniia Andronova reply Petro Zakorchemnyi

    Якщо мозок відсутній, то вже не важливо які номери. І в 30 років не тікати потрібно, а відповідати за свої вчинки! Любиш кататися,  люби і санчата возити.

    Коля Пономарьов reply Petro Zakorchemnyi

    Petro Zakorchemnyi там видно що укр номера, але ніхто не коментує, тіпа як на укр реєстрації то мона, нічого страшного

    Petro Zakorchemnyi reply Petro Zakorchemnyi

    Коля Пономарьов Я за доступне розмитнення для всіх людей!

    Petro Zakorchemnyi reply Petro Zakorchemnyi

    Тут якраз в тому і прикол. Якщо щось десь станеться з участю "евробляхи"...то одразу пишуть. А то скільки на Українській реєстрації в зупинки заїжджають...на переходах збивають...то тіпа нормально

    Коля Пономарьов reply Petro Zakorchemnyi

    Petro Zakorchemnyi нуу давай, бляхі винні, і що ціну наа світло піднімуть, теж водії на євро номерах винні
  • Мирослав Михайлюк

    Я був третій
  • Kseniia Andronova

    А те, що їх двоє було?
  • Next

    Тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up