У Вінниці на двох складних перехрестях встановили нові світлофори

У Вінниці на двох складних перехрестях встановили нові світлофори

У Вінниці встановили два світлофори. Один — навпроти Центрального базару, інший — на перехресті вулиць Салтикова-Щедріна та Лесі Українки.

Про це повідомляє мер Вінниці на сторінці у Фейсбук. 

— Задля підвищення безпеки руху встановили у місті два нових світлофорних об’єкти – на перетині вулиць Салтикова-Щедріна та Лесі Українки, а також Коцюбинського-Тімірязєва. Впорядкувати дорожній рух на цих складних перехрестях було необхідно, тим більше з проханням облаштувати світлофори звертались і мешканці, — зазначає Моргунов.

За його словами, на цих ділянках інтенсивний рух транспорту. Зокрема, на перехресті Салтикова-Щедріна-Лесі Українки, які є головними артеріями мікрорайону Корея, часто траплялися ДТП.

Відео дня

— По проспекту Коцюбинського світлофор на перетині з вулицею Тімірязєва дозволить зробити цю ділянку безпечнішою для пішоходів, а також покращить пропускну спроможність проспекту, що є однією з основних міських магістралей, — пише у дописі мер.

Нагадаємо, біля Епіцентру водій «Мерседесу» на шаленій швидкості збив пішохода.

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Лорік

    Ще потрібно на площі 8-Березня, тому що зі сторони третьої лікарні вийхати майже не можливо, тим більше після зміни приорітету збільшилась кількість дтп.
  • Алена

    Це добре,Але краше на Привокзальному ринку!!!
  • З.А.Глядач

    Краще б відрегулювали світлофор на перехресті Коцюбинського-Нєкрасова. А то він вмикається на "зелене для пішоходів" одночасно на ВСІ напрямки. А як показала практика,за ті 17-20 секунд перейти дві вулиці НЕМОЖЛИВО. І люди пруться під колеса.

    роман reply З.А.Глядач

    а краще зразу щоб по можливо було перехрестя по колу обійти і купити цигарок по дорозі

    Сергей Сторожук reply З.А.Глядач

    А може будемо по колу ганяти???? Сраку потримати не можно - потрібно одразу дві вулиці перескочити а потім в носі колупатись "якого я сюди перся..."

    З.А.Глядач reply Сергей Сторожук

    Раджу спробувати. Наприклад,перейти від "Водафону" до ринку. Особливо,коли поспішаєте.

    Глобазоид Афромарк reply З.А.Глядач

    Ну то може не потрібно так поспішати, щоб за один раз аж дві вулиці переходити?
  • ваняк

    ну наконец то, возле базара светофор поставили! не прошло и 29 лет моей жизни!. Хоть убейте я никогда не понимал почему нельзя нерегулируемые переходы проходить кучкой, ну то есть не одну свою жирную задницу через переход тащить так, что тебя ждут 50 машин в обе стороны, а подождать еще человек 5-6 и идти вместе? Думаю если бы была какая нибудь культура у людей, то там бы никогда не поставили этот светофор.

    Сергей Чубатюк reply ваняк

    Вы  абсолютно правы.  теперь ещё видеонаблюдение надо .  одни  летают 100+, другие под колёса прыгают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up