У Вінниці двоє юнаків задихнулись в гаражі в Пирогово

У Вінниці двоє юнаків задихнулись в гаражі в Пирогово
Прикра і безглузда смерть забрала життя двох молодих вінничан: за попередньою версією хлопці отруїлися чадним газом працюючого автомобіля.

Знайшли їх сьогодні, 1квітня, під вечір в одному із гаражів гаражного кооперативу, що в мікрорайоні Пирогово.
- Ми не можемо повірити, що вже немає Владика, - тамуючи сльози, розповідають друзі одного із загиблих, - Владислава Сорокіна, - Сергій Поліщук і Євген Ціснецький.

Друзі загибого Владислава Сорокіна - Сергій Поліщук і Євген Ціснецький приголомшені страшною звісткою

- Ми давно дружили, практично з дитинства. Владику було лише 19 років. Він вчився в інституті культури на дизайнера. Сюди в гараж він нечасто приходив, ключів не було. А тут вітчим поїхав, то вони видно зайшли погрітися і задихнулися. Наркотиків Влад не вживав.

Відео дня
>

Гараж і автомобіль в якому задихнулись Владислав і Костянтин


– Я сусідка сім’ї Владислава, я знала його з 8 років, - розповідає мама Сергія Поліщука Оксана.- Він завжди був привітний, був дуже хорошою дитиною. Він близько товаришував з моїм сином. Важко навіть повірити в те, що сталось, - ковтає сльози жінка.
- Другого загиблого юнака звали Костянтин, йому 17 років, навчався в 11 класі. - розповідають друзі загиблого.
Батьки загиблого Костянтина лише під вечір отримали страшну звістку про те, куди зник їхній син

- З Владом вони познайомились нещодавно, За попередньою версією зникли хлопці в четвер у вечері, на дзвінки не відповідали. Коли їх знайшли автомобіль вже не працював – сів акумулятор і закінчилось пальне.
На даний момент ведеться слідство. Докладніше про про цю трагедію читайте в наступних номерах газет "RIA" і "20 хвилин".

Читайте також:

У Вінниці хлопці отруїлись чадним газом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    А из какой школы Костя?
  • Anonymous

    Как жаль.....я немогу поверить.....
  • Anonymous

    машину никто продавать не собираеться... поверь я уж то знаю
  • Anonymous

    соне4ко костик мы всегда с тгобой любим помним и скорбим... ты всегда будеш жыть в нашых серцах вечная тебе паметь....Косьть мы тебе прощяем твой поступок жаль что тебя не верньош мы тебя не забудем все блиские тебе люди пустата в нашем серце напомнит о тебе..... ЛЮБИМ...ПОМНИМ...СКОРБИМ... ЛЮБИМЫЙ.... P.S. Альонка(девушка кости) Юля ( подруга кости) Вика ( подруга кости) Ярослава ( подруга кости) Сирьожа( найкращый друг кости...)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:17 До Небесного легіону приєднався солдат Віктор Ваврух з Бару 20:40 Танцівниці «Golden age 60+» вибороли перше місце на Відкритому Чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 20:05 Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну суму для ЗСУ play_circle_filled photo_camera 19:29 П'яний водій на Audi насмерть збив велосипедиста у Лаврівці Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up