Смертельна ДТП у Калинівці: бус збив 61-річного пішохода

Смертельна ДТП у Калинівці: бус збив 61-річного пішохода

Минулого вечора на Вінниччині сталася смертельна ДТП. Потерпілий помер на місці події.

Автопригода сталася у Калинівці 10 червня близько 23:10 години.

— За попередньою інформацією, 32-річний житель Ямпільського району, керуючи автомобілем «Renault Master», допустив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу в невстановленому місці, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Від отриманих травм  61-річний калинівчанин помер на місці події.

Призначено ряд експертиз та проводиться розслідування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Довідка.

З початку 2019 року на дорогах Вінниччини загинуло 14 людей та 74 травмувалися.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Yury Levchuk

    Шановні пішоходи! Будьте уважні та обережні навіть на пішоходному переході. Бо під час аварії Ви можете бути праві але мертві...
  • Ярослав

    Звертаю вашу увагу, перехід у невстановленному місці. А кримінальне впровадження автоматом відкрили проти водія! Пішоходи не бояться що їм за це щось буде, завжди винен водій: і поховають за його рахунок, і родичам моральну компенсацію виплатять. Якби родичі загиблих знали що саме вони будуть матеріально відповідатиме за побитий автомобіль, то самі б їм ноги повідкручували - дешевше обійдеця, і людина жива, і майно не пошкоджене, і життя не скалічене ні у кого через якихось довбнів що вважають що їм правила не писані.
  • Igor Vyshnevskyy

    Место стрёмное, плохо освещено, в добавок слепят встречные своими псевдо ксенонами.

    лишь бы как reply Igor Vyshnevskyy

    фигню говоришь. не автомобили столкнулись, не наехал на стоящий автомобиль или препятствие. значит там все нормально и с местом и с освещением.
    не должно там быть пешехода. и все. а если уж пешеходу очень нужно то должен себя обозначить на дороге и идти по обочине навстречу потоку транспорта.

    Igor Vyshnevskyy reply лишь бы как

    Описал то, что видел через пять минут после происшедшего.
    Писать научись грамотно, эксперт.

    Лишь бы как reply Igor Vyshnevskyy

    Чукча не писатель.

    Ольга Маслова reply Лишь бы как

    Ну то не пиши, раз не писатель, сам как-то ехал ночью по этой трассе, понапокупали на Али прожекторов на..бенили на весь бампер и довольны, а ты едь догадайся сам куда, если даже полосу не видно потому, что там говнодиодные прожектора стоят, светят как дальний

    Лишь бы как reply Ольга Маслова

    Так что Вам мешает. Определитесь наконец. Плохое освещение или хорошее. Свет от встречного автомобиля или от едущего сзади.  Наличие или отсутствие пешехода.  Определите уровень "стремности" места.  От просто стремное до ужасно стремное. По 10-и бальной шкале.
    Может чукча и не писатель. Просто в любых комментах по ДТП находиться эксперт который говорит что там место "стремное" и не хватает того то и того то. Но никто не может объяснить почему там этого не хватает и должно ли оно там быть. Зато свою эксперДную мысль высказал.
    Я же сказал что пешехода там быть не должно.  Доказывание свою точку зрения. А вы рассказываете что мне делать и переводите разговор на личности.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up