П’яний водій збив насмерть подружжя. Мертву жінку водій залишив на дорозі, а з важкотравмованим чоловіком втік з місця аварії

П’яний водій збив насмерть подружжя. Мертву жінку водій залишив на дорозі, а з важкотравмованим чоловіком втік з місця аварії
В Ямполі сталася жахлива аварія. Збили на смерть подружжя. Тіло загиблої жінки лежало неподалік аварії. А тіло чоловіка міліціонери знайшли на подвір’ї у п’яного водія. Як з’ясувалось, чоловік від удару пробив лобове скло в автівці водія та важко травмований помер в нього вдома.

У Ямполі на вулиці Комінтерній близько пів на дев’яту вечора сталася жахлива аварія. Місцеві мешканці подзвонили у міліцію та розповіли, що невідома автівка збила насмерть жінку та втекла з місця аварії. На місце аварії відразу виїхали слідстві та оперативники, - розповідають у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Під час огляду місця аварії міліціонери вилучили фрагмент фари, який виявися речовим доказом. Також співробітники міліції опитали свідків та за їхніми показами з’ясували винуватця ДТП.

Слідчо-оперативна група приїхала додому до потенційного підозрюваного 36-річного мешканця Ямполя. В нього на подвір’ї стояв «ВАЗ-2106». В машині не вистачало тієї самої фари, яку знайшли на місці аварії. Біля машини знаходилось тіло чоловіка, який теж був жертвою цієї аварії.

Відео дня

Слідство попередньо встановило, що підозрюваний збив у ДТП подружжя. В результаті аварії на місці загинула 43-річна дружина. А чоловік від удару пробив лобове скло автівки та залетів у салон. Ще близько 3 кілометрів віз важкопораненого 45-річного чоловіка в салоні п’яний водій. Чоловік помер у водія вдома.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК. Водієві загрожує до 10 років ув’язнення.



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    а для чого його садити на тих 10 років в нас така країна заплотить по 8тис грн за людину і хай дальше їздить з богом (якщо садити то садити всіх простих і мажорів)
  • Бєй Юлія

    а мажора не посадили б....
  • Ніе

    Не розумію наш кримінальний кодекс!(
  • Дарья

    І всього лиш 10 років йому дадуть за скоєне. Та йому довічного буде мало.   Діти залишились без батьків.

    %&)_+$ reply Дарья

    тому що він не винен що йому продали алкоголь і що налили 100 і сказали "пий" і що він народився із нестійким типом характеру і що йому продали водійські права

    Анонім reply %&)_+$

    хай не бухає за кермом!!!! посидить 10-к років подумає, якщо там залишилось чим думати!!!!
    ТАКІ ЛЮДИ МАЮТЬ ЖИТИ В ІЗОЛЯЦІЇ і це для них ще подарунок, смертна казнь для таких!!!
    співчуття родичам!!!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up