У Києві чоловік влаштував тяжку аварію з патрульними. Він з Вінницької області (ВІДЕО)

У Києві чоловік влаштував тяжку аварію з патрульними. Він з Вінницької області (ВІДЕО)
  • Сьогодні, 21 червня, у Києві поліцейський «Пріус» на великій швидкості зіткнувся з «Міцубісі»;

  • Патрульні намагалися наздогнати «БМВ» на іноземній реєстрації;

  • Встановлено, що за кермом «БМВ» знаходився чоловік з Тульчинського району Вінницької області

Аварія сталася у Солом'янському районі Києва. Про ДТП повідомляє «Київ оперативний» у Facebook.

Водій автомобіля BMW з литовськими номерами почав тікати, як тільки побачив поліцейських. Він різко зупинився, розвернувся через подвійну смугу і почав набирати швидкість.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити BMW в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Копи почали його наздоганяти. Орієнтування передали іншим патрулям. На вулиці Гетьмана, біля Караваєвих дач, інший екіпаж перекрив рух, але водій BMW виїхав на зустрічну смугу і додав газу.

Відео дня

Не доїжджаючи до вулиці Кумача, патрульний автомобіль врізався в лобову в Mitsubishi Lancer, який рухався в лівій смузі. В результаті ДТП постраждали патрульні і водій Mitsubishi. Всі постраждалі госпіталізовані з різними травмами.

Автомобіль BMW патрульні пізніше виявили на парковці ТРЦ Мармелад, водій зник.

Наразі особу водія BMW встановлено. Про це пише «Київ оперативний»:

Розшукується чоловік з Тульчинського району Вінницької області, Валентин Богуцький. Йому 38 років.

У мережу виклали відео з реєстратора авто, водій якого став свідком страшної аварії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    "У Києві чоловік влаштував тяжку аварію з патрульними"- перекласти відповідальність за аварію на когось наші копи вміють. Переглянув відео, надане свідком. Так водій БМВ порушив купу правил ДР , сворив аварійну ситуацію для водіїв але рухаючись за 300-500 м попереду поліції він не сворював перешкод водію поліцейської машини  не заважав водію поліцейської машини дотримуватись правил, та не сворювати загрозу для інших водіїв.

    Давайте поглянемо на статистику ДТП  поліції . Можливо проблема у недостатній кваліфікації копів? 2016 рік.

          "Причем 157 из 201 автомобилей разбиты в Киеве. В половине всех ДТП виноваты патрульные, признали в полиции.



    84 автомобиля уже отремонтированы и снова вышли на патрулирование. В полиции подчеркнули, что стоимость ремонта покрыли страховые компании.



    Напомним, полиция Киева начала работу 4 июля прошлого года. Почти с первых дней ДТП с участием полицейских «Приусов» посыпались одно за другим. Позднее выяснилось, что на ремонт полицейских автомобилей Киева необходимо 73 млн грн.перешкод. "

    Не можу збагнути, щоб  водії швидкої, чи МНС за рік роботи розбили половину свого автопарку, і преса плескала у долоні. Звинувачувати палія який здійснив підпал у аварії машини пожежників які їхали на допомогу і попали в ДТП безглуздо. Але  керівництво поліції дозволяє собі такі звинувачення у відношенні водія БМВ, у смерті людей у Княжичах  винні крадії які лише намагались здійснити кражу і завадили блискучій роботі поліції.

    Що дивує, журналсти розкручують та піарять деякі висновки поліції пана Геращенка, Шкіряка та Авакова. Ми читаємо цей абсурд, задаємо питання і отримуємо ще порцію брехні, плескаємо у долні, якщо це зовсім безглуздя  шукаємо російський слід. Моє співчуття людям потрапившим у це жахливе ДТП, іх рідним та близьким. Але , у данному випадку це напевне прикре непорозуміння, збіг обставин які привели до ДТП. Так копи намагались зупинити авто  порушника, завадити йому створювати небезпеку іншим учасникам руху, але не так сталось, сподіваюсь що копи зроблять висновки з ДТП.

    Alexandr Borisov reply Anonymous

    когда мегает красным, водитель обязан остановится на обочине, перечитайте правила

    Anonymous reply Alexandr Borisov

    "Не доезжая до ул. Л. Кумача, патрульный автомобиль врезался в лобовую в #Mitsubishi #Lancer, который двигался в левой полосе."  - з сайту Київ оперативний. Так, але якщо уважно подивитись правила про які Ви пишете там немає нічого про рух по зустрічній полосі на швидкості понад 100 км.год  у лоб з включеними червоними маячками. Так водяій повинен надати перевагу

    3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог  розділів 8  (крім сигналів регулювальника),  10 - 18 ,  26 ,  27  та  пункту 28.1  цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.  Водій БМВ зміг роз"їхатись, а копи  ні, а за словами автора водій БМВ у цьому винен.

    "Розыск! 102! Жена в курсе уже' - це верх професіоналізму, дивно а чи знає теща?

    Якщо робити висновок з слів  Київ оперативний, то "патрульный автомобиль врезался в лобовую в #Mitsubishi #Lancer,"

    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/cholovik-z-vinnitskoyi-oblasti-sprovokuvav-tyazhku-dtp-z-patrulnimi-u--10618259.html Дивно але назва публікації інша.

    Alexandr Starodubtsev reply Anonymous

    А нічого, що той лансер перевищував швидкісний режим міста й увертаючись від бмв пішов у занос якраз на копів? на відео це все добре видно. може просто не треба було на лансері летіти вилупивши очі?

    Anonymous reply Alexandr Starodubtsev

    Водій лансера можливо і перевищував швидкість. Так при фіксації це адмін порушення і це погано. Але він не міг передбачити що крім водія бмв по зустрічній 'мчаться' патрульні і напевне не 40 км на год  Шановний Олександр, я не можу навіть уявити що хтось, крім патрульних Київа за  18 місяців розбив половину свого автопарку. При цьому влада не закликає поліцію до пильності, підвищити свій рівень підготовки у керуванні, а тупо видає нові авто, а ми плескаємо у долоні. Нова поліція розбила більше авто ніж стара за 5 років. А водій бмв таки  втік, можливо пощастило не пристрелили, а от патрульний Олійник пасажира застрелив. У Княжичах напевне стріляли також випадково..... Але ми плескаємо у долоні це реформа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up