Для водіїв: на вулиці Енгельса утворилися затори

Для водіїв: на вулиці Енгельса утворилися затори
За інформацією сервісу “Яндекс. Пробки” станом на 13:20 на Старому місті утворились затори.

На перехресті вулиць Енгельса та Данили Нечая. “Яндекс. Пробки” сигналізує, що затор утворився на відрізку дороги між 2-им провулком Енгельса та вулиці Данила Нечая. Тож будьте обачними при виборі маршруту руху.

Тим часом, користувачі українського інтернету можуть отримати власний сервіс, де буде актуальна інформація про затори на дорогах України. Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Керівнику Національної поліції України ХатіїДеканоїдзе та Голові «Укравтодору» Андрію Батищеву створити інтерактивну карту стану на дорогах по всіх областях України

- Прошу зробити інтерактивну карту для того, щоб громадяни могли вільно отримувати доступ до інформації, на яких дорогах яка ситуація. Аби ми поділили на три категорії – червона, оранжева і зелена. Зелена – де можна вільно пересуватися, оранжева і червона – де є проблеми»,- каже прем'єр-міністр Яценюк.

Відео дня

Він також звернувся до громадян надавати інформацію, «як місцева влада чистить вулиці чи не чистить», та публікувати відповідні фото в соцмережах.

Коментарі (3)
  • Анонім

    До чого тут фото з Москви?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up