Чашка кави від Anzavi в подарунок! (НОВИНИ КОМПАНІЙ)

Чашка кави від Anzavi в подарунок! (НОВИНИ КОМПАНІЙ)
Що може бути приємніше запашного горнятка кави чи чашки запашного чаю? Правильно – отримати змогу насолодитися ними безкоштовно!

Саме такий приємний подарунок для прихильників благородних напоїв та затишку пропонує магазин Anzavi, що знаходиться в самому центрі міста – по вул. Чкалова, 17.

Для цього лише потрібно зробити декілька нескладних кроків

  1. Сфотографуватися на фоні логотипу Anzavi в самому магазині чи біля нього.
  2. Вступити до групи в соцмережах ВКонтакте  чи  Facebook .
  3. Розмістити фото на своїй сторінці.
  4. Показати публікацію адміністратору магазину.
  5. Отримати  чашечку ароматної зернової кави в подарунок.

Відео дня

Заряд енергії для вас і ваших девайсів

Anzavi  дбає про комфорт своїх клієнтів. Окрім вільної Wi Fi зони приємним бонусом для гостей стане нова для нашого міста послуга. Мова йде про можливість підзарядити будь-який мобільний девайс – чи то телефон, чи планшет, чи ноутбук.  Відпочиваючи за чашкою улюбленого напою, будьте певні, що заряду хорошого настрою і заряду акумуляторів вистачить для спілкування чи вирішення нагальних робочих справ!

Приємна і вишукана атмосфера магазину прийдеться до смаку вам і вашим близьким, як і свіжа випічка, яку можна замовити тут же. Маса приємних «смачних» вражень  - гарантована.

Жителі нашого міста давно звикли до високої якості продуктів від Anzavi. Широкий асортимент кавово-чайної продукції задовольнить запити і смаки навіть найвибагливішого клієнта, а якщо ви сумніваєтесь у виборі – консультанти допоможуть обрати напій вам до смаку і згодом стати справжнім експертом.

Продукцію кращих виробників світу також запросто можна як замовити  на сайті Anzavi, як і придбати різноманітне обладнання для приготування кави та інших напоїв. При чому доставка по місту і області абсолютно безкоштовні!

Чекаємо Вас за адресою м.Вінниця

Вул. Чкалова, 17,

Чкалова, 26а;

 Хмельницьке шоссе, 2 (холл);

Ми працюємо за таким графіком:

Пн-Пт з 8:00 до 20:00,

СБ, НД з 9:00 до 20:00.

Додаткову інформацію можна отримати по  тел. 067 3412002

Приходьте – не пожалкуєте!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up