Міліція взяла під охорону Кирнасівський цукровий завод

Міліція взяла під охорону Кирнасівський цукровий завод
Цілодобову охорону поставила міліція на колишньому цукровому заводі, що у Кирнасівці Тульчинського району.

До таких заходів вдалися, щоб не допустити ще одного силового протистояння. Ще порушили кримінальну справу за фактом травмування однієї з учасниць конфлікту. У місцевої жінки закритий перелом стегна. Підозрюваний по справі - 46-річний житель Умані.
Нагадаємо, що вночі 19 травня на території колишнього Кирнасівського цукрового заводу виник конфлікт між колишніми працівниками підприємства та прибулими на непрацююче з 2006 року підприємство людьми. Останніх супроводжував представник товариства, якому продали майновий комплекс заводу.
Якщо раніше в міліції казали про 29 затриманих для встановлення осіб приїжджих людей, то тепер говорять: таких було 33 людини. Це жителі Черкаської області, найняті власником для виконання робіт на підприємстві. За міліцейськими даними, всі вони раніше не судимі.
Більше сотні жителів Кирнасівки намагалися завадити немісцевим пройти на територію підприємства. Під час сутички біля прохідної заводу раптово помер 73-річний житель Кирнасівки. Судово-медична експертиза встановила: його смерть настала внаслідок гострої серцевої недостатності та постінфарктного стану.
Зараз, як кажуть у відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції, тривають перевірки законності продажу цукрового заводу, який з березня цього року перейшов у власність київського та черкаського товариств.
Правомірність дій черкасчан та їх трудові договори перевіряють працівники Держслужби боротьби з економічними злочинами обласного управління міліції. Вони також з’ясовують законність оформлення правовстановлюючих документів на підприємство.
„20 хвилин” вже повідомляла, що до Тульчинського райвідділу міліції звернулись дві місцеві жительки та шість учасників протилежної сторони конфлікту з заявами про нанесення їм тілесних ушкоджень. Факти, викладені заявниками вже перевірили. Тепер відомо, що за однією із заяв порушили і розслідують кримінальну справу. Йдеться про 66-річну жительку Кирнасівки, у якої закритий перелом стегна. А це – травми середнього ступеню тяжкості. Підозрюваний у цій справі - 46-річний житель Умані. Він зараз у Тульчинський районній лікарні. До нього, як до затриманого за кримінальною статтею, приставили міліцейську охорону.
Ще двох прибулих на територію підприємства жителів Умані притягнули до адміністративної відповідальності - за злісну непокору законним вимогам працівників міліції та за перебування в громадському місці в нетверезому стані.

Читайте також:

У Кирнасівці нікого не вбивали?

Відео дня
>Людина загинула, захищаючи завод у Вінницькій області
У Вінницькій області рейдери покалічили жінок та вбили пенсіонера
Кирнасівський завод у Вінницькій області захищали до крові
У Кирнасівці Вінницької області люди зустрілись з власником цукрозаводу
У Вінницькій області селяни не дають порізати цукрозавод

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Під охороною міліції нові хазяї поріжуть завод на металолом, щоб не мішали місцеві жителі. А цукор як і раніше, будем закуповувати в Білорусі... Україна докотилась до ручки... в іншій країні вже давно народ піднявся б на революцію... а тут тихо знищується і держава і люди, а народ мовчить...

    Anonymous reply Anonymous

    Нужна организованность и массовость. 5-10 человек перелопатят допустим пару десятков депутатов, взорвут пару банков. Их обьявят террористами. Если 30 000 людей по всей стране возьмутся за оружие то ВнутрВойска МВД станут на сторону народа - рядовые и сержанты в своих друзей-родителей стрелять не будут. Защита Рады - это кошерный президентский полк и наша отечественная контрразведка, которая ничего не умеет ) Вся проблема в нашем менталитете - повесили пана, а люди еще будут стоять 3 дня со снятыми шапками - а вдруг сорвется. Хм.

    Anonymous reply Anonymous

    Готов к революции!11 где можно получить автомат??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up